пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

Коли Бог благословив
дбати про ближнього

26 жовтня у нашому районі побував шанований меценат та благодійник Віктор Ничипорович М’ялик. Зокрема він зустрівся з працівниками Дубровицького №1 та Селецького дитячих садків, Бережківського ФАПу, цікавився умовами їх роботи та просто життєвим настроєм.

Нещодавно за сприянням Віктора Ничипоровича ці заклади отримали допомогу - дуже вчасну і необхідну до зимових холодів. Так, у Дубровицькому дошкільному закладі в одній із груп було встановлено якісні двері, у медичному закладі села Бережки замінено всі вікна, у Селецькому садочку їх поставили вікна у двох групах та актовій залі, замінили вікна частково у Селецьких ФАПі і школі. Це велика і дуже доречна допомога, бо енергозбереження сьогодні, як ніколи актуальне. З приємністю поспілкувалися з Віктором Ничипоровичем Бережківський сільський голова Ганна Красько, Селецький сільський голова Павло Голяка і міський голова Богдан Микульський. Супроводжували у поїздці благодійника його помічники Богдан Базака та Віктор Кузін. Віктор М’ялик наголосив:
–  Я дякую Богові, що маю можливість бути потрібним людям. Таке сьогодні життя, ми маємо дбати не лише про себе, а й  проявляти свою любов до ближнього. Наскільки я знаю, багато добрих справ робить у своєму окрузі народний депутат Василь Яніцький, це теж прояв його добрих намірів, бо депутат не зобов’язаний так багато їздити і допомагати округу. Його справа, в першу чергу, працювати в парламенті. Отож є потреба, то просіть, звертайтеся до небайдужих людей, бо хто стукає, тому відкривають.
На адресу Віктора Ничипоровича звучали теплі слова подяки від наших земляків. Благодійник ще намітив кілька важливих завдань щодо енергозбереження і доручив своєму помічнику Віктору Кузіну вже над ними починати працювати. Віктор Ничипорович ще раз наголосив, що проявляючи свою турботу, не чекає особливої вдячності від людей, бо чинить так, як благословив його Бог. Додамо, що всі роботи по встановленню вікон та дверей були виконані дуже швидко і якісно, що приємно вразило наших земляків.







Немає коментарів:

Дописати коментар