четвер, 30 квітня 2015 р.

ДО ПЕРЕМОГИ – СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

Нещодавно із зони бойових дій в Донецькій області повернулися волонтери, що представляють на Дубровиччині благодійний фонд «Руєвит». Цього разу Світлана Правник та Василь Конончук передали в зону АТО для мобілізованих з нашого району та прикордонників, які перебувають там у відрядженні, індивідуальні посилки від родин. Окрім того, у гуманітарному вантажі – літні берці та одяг, шкарпетки, футболки, ліки, запчастини до БТРів. Святоіваницький храм с. Смиги передав нашим бійцям великодні паски, школярі – обереги та листи, усі небайдужі земляки - постіль, пледи, білизну. Дубровичанки Світлана Красько та Оксана Анісімова спекли смачнючий пиріг та два ящики пиріжків. Багато м’ясних смаколиків для солдат Василь Конончук виготовив особисто.
Натомість солдати поділилися з волонтерами своїм сухпайком. Нам довелося також спробувати тої «солдатської» каші. Військовий сніданок солдата складається з: консервованої перлової каші з м’ясом, пакуночка з галетами, консерви з паштетом, кави з двома стиками цукру. На перший смак, досить непогано та поживно. Проте, звичайно, хочеться різноманітності. Тому кожна передача з дому на передовій іде «на ура».
Принагідно волонтери висловлюють подяку усім, хто допоміг в організації цієї поїздки: директору ДП «Дубровицький лісгосп» Анатолію Боровцю; приватним підприємцям Івану Коржику, Олександру Дяченку, Валентину Колоді, Наталії Кондрашиній, Марії Карпович, Надії Клімчик, Тетяні Сухович, Сергію Соломці та усім тим, хто  побажав не афішувати своєї підтримки армії.
***
Знову дві грубки-буржуйки виготовили для бійців АТО працівники КП «Будинкоуправління». Зроблені вони зі старих газових балонів за індивідуальним замовленням. Від попередніх моделей відрізняються деякими удосконаленнями. Цього разу умільці подбали про зйомні кружки для пришвидшеного приготування їжі. З настанням тепла – така деталь дуже суттєва.


Немає коментарів:

Дописати коментар