четвер, 2 квітня 2015 р.

Стартує місячник
з благоустрою

Відповідне рішення ухвалено на щопонеділковій нараді у голови райдержадміністрації Сергія Киркевича. Місячник благоустрою розпочався першого квітня і триватиме до сьомого травня, а загальнорайонна толока пройде 17 квітня, напередодні Дня довкілля.
Буде створено  штаб з підготовки та проведення щорічної  толоки. Керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності, а також підприємцям рекомендовано провести благоустрій та прибирання територій, які їм належать на правах постійного користування, оренди або власності, та прилеглих до них  ділянок на відстані не менше 10 метрів. Міське комунальне підприємство має організувати роботу з прибирання  прибережної смуги Горині, кладовищ, звернути особливу увагу на  ремонт доріг та відновлення малих архітектурних форм.
Відділ у справах сім’ї та молоді, спільно з відділом освіти, проведуть акцію «Зелений паросток майбутнього», під час якої традиційно школярі висаджують зелені насадження біля своїх навчальних закладів та на підвідомчих територіях.
- Закликаємо всіх мешканців району, які справді люблять своє Полісся, вийти на народну толоку і зробити генеральне прибирання  не лише у своїх квартирах та будинках, а й на вулицях нашої спільної домівки. Перед світлим святом Великодня наша Дубровиччина  має сяяти чистотою, тішити затишком, милувати око квітниками. Не будьте байдужими, покажіть приклад дітям та молоді. Давайте всі разом докладемо зусиль, щоб жити у краї з високим європейським рівнем культури, - звертається до земляків очільник району Сергій Киркевич.
Місцева влада робить усе необхідне заради постійного підтримання порядку і рівня добробуту у місті та районі, тож ми, мешканці, теж не стіймо осторонь – нумо покосимо зайву рослинність біля своїх домогосподарств, приберемо «випадкове» сміття (пластикові, металічні, скляні пляшки, обгортки від морозива та цукерок), полагодимо паркани, пофарбуємо фасади будівель. Не варто також забувати: за недотримання правил благоустрою ст.152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» передбачено штраф у розмірі  від 340 до 1700 гривень.


Немає коментарів:

Дописати коментар