четвер, 9 квітня 2015 р.

ЖИТТЯ З МУЗИКОЮ СТАЄ
ПОВНІШИМ ТА ГАРНОНІЙНІШИМ
29 березня в Рівному відбувся огляд-конкурс серед окремих виконавців народних та ударних інструментів,  в якому взяли участь усі музичні школи області. Яскраво зарекомендували себе на ньому представники нашої музичної школи. Так, Юля Годунко, клас викладача В. Гурика, відома місцевим поціновувачам музичного мистецтва як учасниця ансамблю баяністів та сольна виконавиця на цьому інструменті, здобула на обласному конкурсі друге місце.

Так само був другим й Назар Пасько, учень сьомого класу, ксилофон, викладач О.В. Анісімов. Назар також улюбленець публіки як на шкільній, так і районній сценах. Тож таке визнання в області – його заслужена винагорода за старанність.
А учениця 2 класу, ксилофон, вищеназваного викладача, взагалі стала відкриттям обласного конкурсу. Своїм виконанням вона зірвала аплодисменти не лише глядачів, а й самого журі. Що взагалі є рідкістю для конкурсного процесу.
Розділяємо радість цих учнів та їх викладачів від такого успіху, дякуємо за високу професійну підготовку, виснажливі години занять, що вилилися у такі іскристі виступи. Зичимо й надалі нових творчих успіхів, того ж натхнення та наполегливості, невмирущої любові до інструмента та справжнього розуміння музики. Адже це робить життя повнішим та гармонійнішим.
Наталія ЯРМОШЕВИЧ,
заввідділом народно-духових інструментів.


Немає коментарів:

Дописати коментар