четвер, 30 квітня 2015 р.

Дубровиччина наближається
до лідерів

У загальнообласному рейтингу за підсумками першого кварталу наш район посів шосте місце, – було днями озвучено на колегії ОДА. Такий стрімкий поступ, адже на перше січня Дубровиччина посідала лише 12-те, а у грудні взагалі п’ятнадцяте місце, пов’язаний з ростом надходжень до бюджету та систематичною виплатою заробітної плати й усіх соціальних виплат.
– Дубровиччина могла б замахнутися й на вищий щабель у рейтинговій таблиці, адже маємо ще доволі резервів. Отже є над чим працювати. Разом з тим хотів би подякувати фіскальній службі, керівникам місцевих громад та підприємств району, які роблять усе від них залежне, аби зберегти стабільність та навіть зміцнити наші позиції.
Проте маємо усі гуртом розробити подальшу стратегію, як найповніше використати ті можливості, що розкривають нам нововведення в податковій системі. Адже в кінцевому результаті від цього виграє кожен житель району – бо ж від наповнення бюджетів залежить робота та оснащення закладів медицини, освіти, культури, добробут кожної родини зокрема, – сказав голова райдержамніністрації Сергій Киркевич.

На його думку, не на повну потужність працюють міські комунальні підприємства, зокрема, КП «Міськводоканал» які в економічних показниках й «тягнуть» район донизу.

Немає коментарів:

Дописати коментар