четвер, 2 квітня 2015 р.

«З Україною В серці»

17 березня 2015 року у Золотинській ЗОШ І-ІІ ступенів  провели флеш-моб «З Україною в серці» за участі всіх учнів 1-9 класів та їх наставників. Усі учасники вдягнулись у вишиванки, стали у вигляді  тризуба та виконали гімн України на фоні державного прапора, а біля серця майоріли емблеми у формі прапора з надписом «З Україною у серці».

Проспівавши гімн, учні випустили кульки в небо, до яких були прив’язані паперові голуби. На цих голубах школярі написали нашій неньці-Україні побажання, які є актуальними у наш час: «Хочемо миру!», «Щоб швидше закінчилася війна!»
Цей захід був спрямований на підтримку зусиль щодо досягнення миру, об’єднання країни в одну сильну та незалежну державу.
Саме події останніх місяців дають підстави стверджувати, що переважна більшість громадян України, серед яких є і діти, і молодь, виявили високу патріотичну свідомість та міцну громадянську позицію. Тому одним із найважливіших завдань педагогів є  формування у дітей та молоді громадянських якостей, своєї приналежності до єдиного українського народу.
І дуже хочеться, щоб завершальні слова флеш-мобу «З Україною в серці», які виголосила голова учнівського самоврядування Кристіна Сідорова, почув кожен свідомий українець: «Нині кожен громадянин України не повинен залишитися байдужим. Ми знаємо, що ми - єдині, що перемога буде за нами!».
Ольга БАЗИЛЕВИЧ,
педагог-організатор Золотинської ЗОШ І-ІІ ст


Немає коментарів:

Дописати коментар