четвер, 2 квітня 2015 р.

* Спорт

БОКС
З 26 по 28 березня 2015 року в м. Рівне відбувся чемпіонат Рівненської області серед чоловіків та молоді. У ваговій категорії 69 кг серед чоловіків на цих змаганнях виступав боксер з м. Дубровиця (вихованець ДЮСШ) – Станіслав Цибульський, який у фінальному поєдинку нокаутував боксера з м. Рівне. Цибульський Станіслав посів 1 місце та став чемпіоном області у своїй ваговій категорії. До змагань готував тренер з боксу – А.М. Гриневич.



футбол

29 березня на спортивних стадіонах сіл Селець, Жадень, Колки та Орв’яниця пройшов зональний етап кубку району з футболу «Пролісок-2015».
З групи «А» до фіналу пройшла команда с.Золоте, котра в напруженій боротьбі переграла команди «Мисько» с.Людинь, Селець, «Кордон» с. Городище, команда «Будівельник» с.Сварицевичі була заявлена, проте на ігри не прибула. З групи «Б» вийшла команда м.Дубровиця, перегравши Орв’яницю, Берестя, Осову та Дубровицький ДЛГ. З групи «В» до наступної частини змагань пробилась команда с.Бережки, здобувши кращий результат ніж Колки, Порубка, Лютинськ та дубровицькі «Юніори». З групи «Г», впевнено перемігши Милячі, Удрицьк, Будимля та Переброди, вийшла команда с.Залужжя.
Фінал кубку «Пролісок-2015» відбудеться 5 квітня о 14:00 на стадіоні «Горинь» м.Дубровиця (за несприятливих погодніх умов - в с.Бережки).
Оргкомітет.
баскетбол

Нещодавно стартувала друга частина обласної Спартакіади  школярів з баскетболу. Спочатку у зональних змаганнях, які відбулися в Дубровицькому НВК «Ліцей-школа», змагалися за вихід у фінальну частину Дубровицький, Зарічненський, Рокитнівський та Сарненський райони. У першій же зустрічі зустрілися одвічні суперники за вихід у фінал - Дубровиця та Сарни. В напруженій та нервовій боротьбі перемогу вибороли юні дубровичани, котрі здобули право виступати у фіналі, попередньо перегравши ще і однолітків з Рокитнівського району.
11 березня в м.Рівне відбувся фінальний етап обласних змагань, де в першій зустрічі із юнаками Острозького району дубровичани перемогли з рахунком 51:16. У другій зустрічі, яка мала визначати, хто гратиме за І місце з рівнянами, наші хлопці до середини четвертої чверті вели у рахунку, але вчергове доводиться констатувати: з мінімальним відривом судді таки вивели Березнівський район на м.Рівне. Загальний рахунок 51:46 на користь березнівчан.
Отож вітаємо нашу баскетбольну команду в складі: Олега Лавора, Романа Братка, Ярослава Климця, Анатолія Дем’янця, Ярослава Музичука, Назара Савчука, Андрія Олексійовця, Владислава Яніцького та їхніх тренерів Ірину Мазур, Олександра Мазура та Ігоря Лисенка. Так тримати!
Сергій СТАСЬКО, директор ДЮСШ.


Немає коментарів:

Дописати коментар