пʼятницю, 24 квітня 2015 р.

Учора, 23 квітня, голова РДА Сергій Киркевич побував з приємною місією у дитячому відділенні ЦРЛ. Сюди очільник району привіз іграшки та дитячі меблі. Бо саме з цим у відділенні відчувалася гостра потреба. А пронспонсорувало для лікарні й, зокрема, наймолодших її пацієнтів таку приємну «обнову» ПП «Дубровицька перлина» та особисто її керівник Валерій Салюта.
-   Це не перша і, думається, не остання, добра справа, яку ми робимо для мешканців району  спільно з бізнесом, - говорить Сергій Васильович. – У нас між владою та бізнесом склалися хороші партнерські стосунки, й для загальної користі ми йдемо назустріч одне одному. Хотілося б сьогодні подякувати й вищеназваному підприємству на чолі з паном Валерієм за активну підтримку Української армії, благодійну допомогу мобілізованим та систематичну опіку над пораненими в АТО.
Справді, завдяки патріотично налаштованим місцевим бізнесменам вдається дуже суттєво підсобляти нашим фронтовикам – значні суми виділялися й на придбання засобів індивідуального захисту бійців, й на придбання та ремонт транспорту для підрозділів, задіяних в АТО.

       









Немає коментарів:

Дописати коментар