четвер, 23 квітня 2015 р.

Триває місячник з благоустрою

Активно підтримало населення району ініціативу про місячник благоустрою. Традиційно «облагороджувалися» до Пасхи. Кожен господар навів лад на обійсті. Причепурили прилеглу територію й біля адмінприміщень усіх установ. До Провідної неділі – поприбирали на кладовищах. Тож до Дня навколишнього середовища всі підійшли відповідально.
А напередодні цього дня було проведено цілий ряд заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань. Так працівники, райдержадміністрації, її структурних підрозділів прибирали захисну смуги на березі річки Горинь. Хтось порядкувався біля стадіону. Величезний клапоть роботи зробили наші комунальники: оновлено парк, засіяно всі клумби, побілено всі бордюри по місту. Здавалося б, малозначуща й не завжди нами помітна робота. Але наскільки радує згодом око й надає неповторності нашій древній Дубровиці.
Проте місячник з благоустрою не закінчився. Він триває, тож якщо забарилися навести красу – не гайте часу. Включайтеся в загальнорайонну акцію з впорядкування території. Зробимо наш спільний дім затишним разом!
8 квітня 2015 року працівники відділу освіти вийшли на суботник. Погода була холодна та сира, але це не завадило облагородити територію навколо будівлі відділу освіти. Хлопці з лопатами перекопували землю, а дівчата підмітали, прибирали та командували чоловічою частиною колективу. З самого ранку привезли маленькі декорації – туї та самшит. На клумбі посадили 10 туй та 20 кущів самшиту.
Суботник був холодним, але результативним.
Довідково. День довкілля в Україні відзначається з 1198 року. Спочатку свято було задумано для того, щоб відзначити Стокгольмську конференцію з довкілля, яка стала однією з найважливіших в історії екологічного руху.
Цього дня була заснована UNEP Екологічна програма ООН, яка зараз є основним організатором та ідеологом Дня довкілля.
Яна ХРИСАнфова, студентка.






Немає коментарів:

Дописати коментар