пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

ШКОЛА – ПОРА ЗОЛОТА...


І знову до нас завітав Першовересень. Цей день завжди по-особливому урочистий для кожного учня, студента, вчителя. Особливий він і для батьків. Бо комусь прийшлося вперше вести за маленьку руку першокласника до школи, а хтось згадує це, дивлячись на дитину-студента.
Отож, 1 вересня у всіх загальноосвітніх навчальних закладах району пройшло свято Першого дзвоника.
Гарна, щира, тепла атмосфера родинного свята панувала у кожному навчальному закладі нашого району.


На свято до ліцеїстів Дубровицького НВК «Ліцей-школа» завітали поважні та шановані гості: начальник відділу освіти райдержадміністрації Ніна Стасюк, митрофорний протоієрей Федір Деркач, голова районної ради Сергій Киркевич, голова благодійного фонду «Наш край», віце-президент МГО «Рівненське земляцтво» Василь Яніцький, а також «покровителі» цього навчального закладу – директор заводу будівельних матеріалів Микола Голяка, директор ДП «Висоцьке лісове господарство» Віталій Сухович та директор торгово-сервісного центру «ЕЛВІК» Віктор Гумен. Окрім традиційних приємних привітань та побажань на адресу винуватців свята від гостей – подарунки.


Свято Першого дзвоника поєднало в собі національний одяг, українську символіку, щиру молитву до Бога, патріотичні кольори, пам’ять про Небесну Сотню, пошану до військовослужбовців, котрі виконують свій обов’язок – захищають рідну державу. Усі гуртом – учні, вчителі, батьки – щиро співали гімн України, поклавши руку на серце.
Урочистий захід передав атмосферу єдності та прагнення до знань – саме це є основою успішного майбутнього. А ще від щирого серця, дехто – зі сльозами на очах, один одному бажали успішного, мирного навчального року.

Дубровицька ЗОШ № 2.










Берестівський НВК «ЗОШ-І-ІІІ ступенів – ДНЗ».
















Селецький НВК «ЗОШ-І-ІІІ ступенів – ДНЗ».









Випускники Миляцького НВК разом із першокласниками
запустили в небо жовто-блакитні кульки із паперовими голубами – як символ миру і спокою в державі. І в цей момент закружляла в небі зграя живих голубів – наче дала всім надію на краще майбутнє в Україні…

Немає коментарів:

Дописати коментар