четвер, 18 вересня 2014 р.

Люблять спорт дошкільнята


«Лиш один рецепт на світі
Всім – усім підходить дітям:
Коли спорт полюбиш –
Сильним, дужим будеш» -

під таким девізом розпочався тиждень малих Олімпійських ігор в Людинському ДНЗ «Берізка», де створені умови для ефективного оздоровлення та фізичного розвитку дошкільників.
Проблема формування, збереження, зміцнення і відновлення здоров’я дітей була, є і завжди буде актуальною.
«Цікаво й змістовно пройшло проведено відкриття малих Олімпійських ігор з використанням емблеми – п’яти різнокольорових кілець, що символізують дружбу між частинами світу, підняттям Олімпійського прапора та запалення Олімпійського вогню. Протягом тижня проводились різного роду спортивні змагання, ігри, розваги з дошкільнятами, трудовим колективом, гостями та батьками вихованців. Всі учасники змагалися з піднесеним настроєм, спритно, вправно та старанно виконували завдання, команди були дружніми та завзятими на шляху до перемоги.
В день закриття малих Олімпійських ігор провели святкову розвагу «Спритні козачата». Нагороджено медалями всіх учасників за спритність, витримку, віру в перемогу, старанність, бажання досягти найкращих результатів і в майбутньому прийти на зміну олімпійцям.
Згасає Олімпійський вогонь. Хлопчик і дівчинка в українському вбранні опускають прапор Олімпіади. Закрито Олімпійські ігри, а на згадку про них діти запустили у небо повітряні кульки.


Немає коментарів:

Дописати коментар