пʼятницю, 19 вересня 2014 р.

Більше 41 млн. грн. надійшло до бюджету єдиного соціального внеску від платників Дубровиччини

За січень-серпень 2014 року  платники Дубровицького району сплатили понад 41 млн. грн. єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Надходження в серпні склали 4382,0 тис.грн.
«Поточним завданням ДФС України є системна робота по адмініструванню єдиного соціального внеску, від розміру надходжень якого залежить фінансування соціальної сфери. Резервами збільшення таких надходжень, безумовно, без зростання навантаження на громадян і бізнес, являється виявлення прихованих трудових відносин та виплати заробітної плати «в конвертах»» - зауважила начальник Дубровицької ОДПІ Любов Панько.
Нагадаємо, що адміністрування єдиного внеску в Дубровицькій ОДПІ розпочалося з 1 жовтня 2013 року, тож через місяць буде рік як ми адмініструємо цей внесок. Звітність щодо єдиного соціального внеску суб’єкти господарювання можуть подавати засобами електронного зв’язку із застосуванням електронного підпису, на паперових носіях разом із електронною формою та, якщо у страхувальника менше п’яти осіб, то він може подати звіт у паперовому вигляді.
«Сплата єдиного соціального внеску сумлінними платникам, які проявляють свій власний, раціональний і суспільно-економічний патріотизм, сприяють соціальній стабільності як нашого краю, так і держави в цілому», - зазначила Любов Леонідівна.                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар