пʼятницю, 19 вересня 2014 р.

На підтримку українського війська платники Дубровиччини та Зарічненщини перерахували до бюджету 220 тис.грн.


Понад місяць часу на території України здійснюється адміністрування військового збору. Станом на 11 вересня ц.р. від суб’єктів господарювання Дубровицького  та Зарічненського  районів до бюджету надійшло 220,0 тис. грн. збору.
Нагадуємо, ставка збору становить 1,5% та утримується з доходів фізичних осіб у формі зарплати й інших доходів, які входять до фонду оплати праці найманих працівників, а також з поточних або компенсаційних виплат, які нараховуються у зв'язку з трудовими відносинами або цивільно-правовими договорами. При цьому слід пам’ятати, що нарахування та утримання військового збору здійснюється без вирахування єдиного соціального внеску, податкової соціальної пільги та податку на доходи фізичних осіб.

Сплата (перерахування) збору до бюджету здійснюється у порядку, встановленому статтею 168 Податкового кодексу України, тобто аналогічно податку на доходи фізичних осіб. Отже, при кожній виплаті доходів, які є об’єктом оподаткування військовим збором, слід здійснювати нарахування, утримання та перерахування до бюджету військового збору.                                                                                                                      Дубровицька ОДПІ

Немає коментарів:

Дописати коментар