пʼятницю, 19 вересня 2014 р.

Відділ внутрішньої безпеки інформує

Протягом січня-серпня 2014 р. підрозділом внутрішньої безпеки забезпечено проведення 396-ти профілактично-попереджувальних заходів, в т.ч. 363 бесід, лекцій.
Співробітники ВВБ ГУ Міндоходів у Рівненській області взяли участь у 148-ми службових перевірках - розслідуваннях, з яких у 45-ти випадках інформація знайшла своє підтвердження. За результатами проведених службових перевірок внесено 31 подання про вжиття відповідних заходів реагування та притягнення винних осіб до відповідальності,за результатами розгляду яких до 20-ти осіб застосовано заходи дисциплінарного впливу.
З метою недопущення випадків прийняття до ГУ Міндоходів осіб, схильних до вчинення корупційних правопорушень, працівниками ВВБ здійснено 57 перевірок кандидатів на службу в ГУ Міндоходів області, в результаті яких двом із них в призначенні відмовлено.
За матеріалами працівників ВВБ ГУ Міндоходів у Рівненській області внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 8 кримінальних правопорушень, складено 4 протоколи про адміністративне корупційне правопорушення, в результаті чого трьох осіб визнано винними  у вчиненні правопорушень, та накладено адміністративне стягнення.
Робота з виконання основних завдань та функцій відділу внутрішньої безпеки триває.

ВВБ ГУ Міндоходів у Рівненській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар