пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

ЮНІ ТАЛАНТИ ОТРИМАЛИ СВОЇ НАГОРОДИ



Державна фіскальна служба України підбила підсумки традиційного Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни», покликаний виховати у дітей культуру сумлінного платника податків та ознайомити їх із професією фахівця податкової та митної справи. Конкурс проходив у три етапи: районний, регіональний та всеукраїнський.
Переможців районного туру Дубровицькою ОДПІ було визначено та нагороджено  ще у травні цього року, а днями в ГУ ДФС у Рівненській області відбулось урочисте нагородження переможців Всеукраїнського та регіонального рівнів. Захід проходив за участі Голови ДФСУ Ігоря Білоуса у форматі відеоселекторного зв’язку з усіма регіонами України.
З гордістю хочеться зазначити, що переможцями обласного конкурсу стали троє школярів Дубровицького району, які є не лише творчими і талановитими, але й зразковими учнями з високими  досягненнями у навчанні.
В номінації «Літературний твір» перше місце за байку «Вовча рада»  присуджено Святославу Потеру, вихованцю Дубровицького НВК «Ліцей-школа», він є також лауреатом Всеукраїнського рівня конкурсу. Друге місце за вірш «Щоб були в державі статки, сплачуй вчасно всі податки» отримав Дмитро Воловень з Берестівського НВК. В номінації «Художній твір» за роботу «В хлібові достаток, якщо сплачений податок» друге місце дісталося Аліні Чирук (Дубровицький  НВК «Ліцей-школа»).
За свої старання школярі Дубровиччини від ДФС України та  Головного Управління ДФС у Рівненській області нагороджені  дипломами та цінними подарунками.
На святковій лінійці в Дубровицькому НВК «Ліцей-школа» дипломи та призи лауреатам Всеукраїнського, переможцям регіонального рівнів конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни» вручила начальник Дубровицької ОДПІ Любов Панько.
Любов Леонідівна привітала з перемогою та побажала усім міцного здоров’я, нових здобутків, яскравих вражень. Щиро подякувала всім дітям, що зголосилися до участі у конкурсі, їх батькам і вчителям за виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму і любові дітей до своєї країни.
Любов Леонідівна також зауважила, що започаткований конкурс дитячої творчості вважається найбільш цікавим і актуальним, дає змогу талановитим дітям показати свої здібності і водночас виховує у них високу податкову культуру, сприяє формуванню економічної грамотності у школярів – майбутніх платників податків.


Дубровицька ОДПІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар