четвер, 27 липня 2017 р.

Скільки Дубровиці «наливайок» плодити?

Шановний Романе!

                            (Від ред.: Напевне, мається на увазі Роман Колюхов,
                            що очолює громадську  організацію «Сила Волі»)

Ми багато читали про діяльність громадської організації «Сила волі», у якій Ви є головою. Тому звертаємось до Вас і даної громадської організації за допомогою через нашу газету «Дубровицький вісник». Копію надішлемо і в міську раду, хай і вони не лишаються осторонь.
Наше місто змінюється на очах. І все б нічого, та разом з тим ростуть і забігайлівки-«наливайки». Такою «наливайкою» став і недавно відкритий в самому центрі міста магазин «Асорті».
Він розташований в «Укртелекомі», в найбільш людному місці Дубровиці.
Тут найбільш людний пішохідний перехід, дві зупинки, недалеко ведеться торгівля всіляким товаром. Словом, люду проходить багато. І діти, і пенсіонери, й інші.
А тут «наливайка», випивохи, п’яний гамір, матюки…
Чи потрібна нам в такому людному місці така «наливайка»? їх і так достатньо по місту. Якщо ви громадська організація, допомагайте наводити лад у місті, давайте разом боротися із цим злом, щоб молоді люди не спивалися.
Надіємося на Вашу допомогу.
(Всього вісім підписів).

Ми звернулися з приводу цього листа за коментарем до міської влади. Богдан Микульський, мер Дубровиці, зазначив, що не менше земляків стурбований ситуацією щодо  зростання в нашому райцентрі закладів, де можна «причастися» оковитою. Щодо вищеназваного магазину Богдан Михайлович повідомив, що міськвиконком офіційно звернувся до його власників. Поки що ніяких заходів реагування ті не вжили. Тож ситуація залишається під контролем, міська рада діятиме в рамках закону.

Залюбки надамо газетну площу для відповідного коментаря й очільнику громадської організації «Сила Волі» Роману Колюхову, якщо той також побажає висловитися з цього приводу.

Немає коментарів:

Дописати коментар