четвер, 5 березня 2015 р.

Спортивні  традиції
«Нехай панує дух змагання, підтримки, дружби і єднання», - саме ці слова стали гаслом турніру з баскетболу на приз П.Баришевського, який традиційно проходить в Селецькому НВК в рамках місячника санітарно-просвітницької роботи «Ти і твоє здоров’я».
Цьогоріч школа вітала баскетбольні команди 7 та 14 лютого. Першими спортивну майстерність та завзятість демонстрували збірні команди КФК Дубровицького району. У змаганні взяли участь команди Сельця «Біля криниці» та «Селець-1», збірні Дубровиці «Зінгер» та «БК-Дубровиця-1», команди «БК-Лютинськ», «БК-Ясинець», «Акрон-юність». Перемогу здобула збірна «Селець-1», ІІ місце посіла «Зінгер» м.Дубровиця, ІІІ та ІV відповідно здобули «БК-Ясинець» та «Біля криниці». Високу майстерність продемонстрували кращі гравці турніру: Шинкар Борис («Біля криниці»), Сидоришин Павло («БК-Ясинець»), Перішко Юрій («Зінгер»), Сидоришин Валентин («Селець-1»).
Майстерність, характер, командний дух, жага до перемоги панували і другого дня змагань, коли до школи прибули команди юнаків 1998 року народження. Свої збірні представили «Ліцей-школа», Дубровицька ЗОШ №1, Лютинський НВК, Висоцька ЗОШ, Селецький НВК. Щоб підтримати бойовий запал гравців, до присутніх звернулися І.М.Тилевний, директор Селецького НВК, та С.М.Стасько, директор ДЮСШ. У впертій та напруженій боротьбі перемогу здобули юнаки Селецького НВК, ІІ місце посіла збірна «Ліцей-школа», ІІІ та ІV здобули команди Дубровицької ЗОШ №1 та Висоцької ЗОШ. Найкращими гравцями визнано Савчука Назара (ЗОШ №1 м.Дубровиця), Белелю Петра (Селецький НВК), Дубатовку Павла (Висоцька ЗОШ), Васінського Ярослава («Ліцей-школа»).
Змагання пройшли за сприяння та підтримки Селецької сільради, підприємців П.П.Голяки та В.С.Шиліпука, дирекції Селецького НВК.
Турнір став святом здоров’я та здорового способу життя. Учасники прагнули до високих спортивних показників, виявили свої фізичні здібності, а ще продемонстрували згуртованість, підтримку одне одного та бажання перемагати.
В. ОСТРОВЕЦЬ,
заступник директора Селецького НВК.


Немає коментарів:

Дописати коментар