четвер, 5 березня 2015 р.

жінка – запрошення в щастя
Державне підприємство «Дубровицький лісгосп» завжди було в центрі загальної уваги: одні акцентують на його успішності і перспективності, інші – на неоціненній благодійній діяльності (адже сюди звикли звертатися за підтримкою і мистецькі організації, і ветеранські, і навіть місцева влада у разі нагальності), треті – на фінансових можливостях, які здаються невичерпними, саме лісгосп і є основним бюджетоутворюючим підприємством на Дубровиччині. А нам основним багатством цього підприємства бачаться його кадри. Бо ж це їхні дбайливі господаровиті руки створюють всі ті вищеназвані блага, їх повсякчасна невтомна праця – основа матеріальних надбань й запорука нашого загального добробуту. Адже яке Полісся без лісів? А їх збереження, охорона та догляд і є основним завданням лісівників. І в цьому нашим землякам не має рівних.
Та великою мірою успіх будь-якої виробничої діяльності залежить також від зваженого, вдумливого менеджменту, стабільної внутрішньої економічної політики. Так сталося, що процвітання «Дубровицького лісгоспу»  в адміністраторській сфері лежить на плечах в тому числі й прекрасної статті. Адже в лісовому господарстві їх працює аж 16. 
А ще так багато, мабуть, будь-який керівник підтвердить мої слова, важить у виробничому процесі добре налагоджений бухгалтерський облік. У традиційному рейтингу трудового суперництва, яке систематично проводить обласне галузеве управління дубровицька бухгалтерія завжди посідає призові місця. Недарма  фахівці з інших лісових господарств приїжджають переймати сюди досвід. Саме це підприємство, наприклад, було «піонером» у запровадженні сучасної системи бухгалтерського обліку «1С:Бухгалтерія». А очолює бухгалтерських відділ великий спеціаліст своєї справи і разом з тим тендітна мила жінка - Гладка Тетяна Григорівна. Багаторічний досвід та відданість роботі допомогли їй не тільки обійняти посаду головного бухгалтера, але й заслужити визнання серед колег та керівництва.
Також варті уваги й інші працівниці «Дубровицького лісгоспу», які значну частину життя присвятили лісівничій справі. Так, наприклад, Кренько Тетяна Георгіївна уже 27 рік працює в лісгоспі інспектором з кадрів, ця жінка – свого роду «енциклопедія», яка знає до тонкощів біографію кожного лісівника й є для них першим порадником. Черпак Ірина Михайлівна загалом пропрацювала в лісовому господарстві 22 роки, обіймаючи посади економіста, помічника лісничого, інспектора з реалізації продукції та комерційного агента. Впевнені, будь-яка біржа воліла б мати у себе такого спеціаліста. Головний економіст Климчук Лідія Василівна має трудового стажу більше 20 років, це й завдяки її глибокій обізнаності з виробничим процесом та чисто жіночій інтуїції лісгоспу вдається багато років поспіль утримувати лідируючі позиції. А Котяй Олена Федорівна уже 5 рік виконує зовсім нежіночі обов’язки, обіймаючи посаду лісничого. До цього вона, з 1998 року, працювала головним бухгалтером цього ж лісництва. Проте й в новому своєму «амплуа» не поступиться жодному з колег-чоловіків.

Отож, весь чоловічий склад «Дубровицького лісогоспу» хоче привітати жінок господарства з 8 березням та подякувати  за їхню невтомну працю на благо лісу, за їхню відданість і щирість, високе натхнення, яким вони наповнюють сьогодення.

Немає коментарів:

Дописати коментар