четвер, 5 квітня 2018 р.



Море тюльпанів і позитивних емоцій

7 березня у районному будинку культури пройшов святковий концет «Жінка, як весна. Весна, як жінка». У залі зібралися представниці прекрасної половини з усієї Дубровиччини, які прийшли, шоб підняти собі святковий настрій і просто послухати гарні спів та музику.
Дуже приємно вразили чоловіки-керівники нашого району, які вийшли на сцену з великими букетами тюльпанів. Такий початок заходу був неочікуваним і дуже приємним. Сказавши теплі слова для присутніх жінок та для всіх полісяночок, чоловіки вийшли до зали і привітали квітами присутніх наших землячок. Вручали квіти і знову ж таки казали щирі вітання. Всі жінки були приємно вражені і розчулені. Спасибі вам, шановні керівники району і міста, правоохоронці, керівники підрозділів, за такий гарний весняний сюрприз.
До щирих вітань на адресу жінок долучилася й помічник народного депутата України Василя Яніцького Оксана Слободзян. Вона передала теплі слова вітань від Василя Петровича з побажаннями кохати й бути коханими, завжди відчувати увагу, повагу й турботу чоловіків, бути здоровими й щасливими. Помічник народного депутата вручила Грамоти та премії Василя Яніцького головному спеціалісту відділення офіцерів запасу і кадрів Дубровицького військового комісаріату Олені Ревук та медичній сестрі Великоозерянської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Анастасії Міркевич. До речі, ця шанований медик отримала від народного депутата ще й подарунок для свого колективу – ноутбук для потреб закладу.
Наші працівники галузі культури та аматори сцени подарували нам в передсвятковий день справжню виставу - мелодійну, гармонійну, продуману. Шанована Наталія Мусіївна не просто була ведучою, а була подругою і психологом для тих, хто в залі. Ну хто краще розкаже про жінку і її психологію, як не гарна жінка?
А ще мене вразив кожен номер. Як приємно було чути чудовий голос ветерана-педагога Миколи Сокола та багатодітного батька Анатолія Войтовича, таких талановитих хлопців Павла Чудіновича та Степана Кравчука. А як нас розвеселив і потішив своєю позитивною драматургією художній керівник Берестівського СБК Віктор Галабурда, який був такою щирою, файною українською фатальною жінкою! Грудастою, злою, доброю і відчайдушною! «Намисто» порадувало новизною!
Наші знані хлопці-співаки - Олексій Гладкий, Олександр Лавор, тріо «Мелодія» завжди отак вийдуть і як квітами обсиплють. Чудові номери. Всіх наших знаних артистів в обличчя пам’ятаємо. Перезивати поіменно не буду! Дівчатка з ліцею танцювали сучасно і акробатично!
Є концерти, з яких хочеться піти, а є, які, на жаль, швидко закінчуються. 7 березня нам не хотілося розходитися. Дякуємо всім за свято весни! Вражені!
Люба КЛІМЧУК.


Немає коментарів:

Дописати коментар