пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

* На правах реклами

INTER BETON –
якість має свою ціну



Надійний фундамент – запорука міцності споруди. Загроза природних катаклізмів та стихійних лих, які все частіше шкодять, зокрема і жителям Рівненщині, змушує забудовників бути відповідальними щодо вибору будівельних матеріалів. Багато в чому саме від них залежить безпека людей. У Рівненській області щороку зводять десятки нових житлових та комерційних об’єктів. Часто пересічних громадян цікавить, які будматеріали використовуються для їхнього будівництва. Раніше люди скептично ставились до розповідей будівельників про використання вітчизняних матеріалів. Адже загальноприйнято думати, що якісне виробляють тільки за кордоном. Однак рівненські виробники спростовують цей міф.

«INTER BETON» – одна з найпотужніших компаній виробників бетону, яка за 7 років стала однією з лідерів в Рівненській області. Серед основних принципів роботи компанії – якість, гарантія та підтримка місцевого виробника.
Завод працює виключно із цементом концерну «Дікергофф», який виготовляє ПАТ «Волинь Цемент», а  щебеневу продукцію замовляє у  рівненських виробників, зокрема у Клесівському кар’єрі нерудних копалин «Технобуд», Селищанському гранітному кар’єрі, Рокитнянськомуспецкар’єрі та Вирівському кар’єрі.
 «INTER BETON» виготовляє цементні розчини й товарний бетон марок від М50 до М600. Для приготування бетонних сумішей кожної з марок використовуються заповнювачі, розмір фракцій яких відповідає всім вимогам ДСТУ.Для виготовлення бетону з підвищеними характеристиками морозо-, водостійкості, міцності та пластичності використовуються відповідні пластифікатори.Ретельно підібране співвідношення структурних матеріалів і правильний режим приготування бетонної суміші гарантують високу якість продукції ТМ «INTER BETON»: рівномірну усадку збудованих конструкцій; стійкість бетону до сейсмічних явищ; відсутність технологічних швів.
Заводи ТМ «INTER BETON» представлені у таких містах: Рівне, Луцьк, Кременець, Сарни, Кузнецовськ, Дубровиця.
Контакти: м. Дубровиця, територія колишнього Асфальтно-бетонного заводу.
(0362) 45 06 43, (095) 728 36 11, (067) 364 20 08.


Немає коментарів:

Дописати коментар