пʼятницю, 1 квітня 2016 р.

CУХІ ПАЙКИ ДЛЯ АРМІЇ КОМПЛЕКТУЮТЬ В ДУБРОВИЦІ

Компанія «Геос-груп», що останнім часом харчувала наших школярів, займається в тому числі й поставками продуктів харчування для Української армії. Сухі пайки для українських вояків пакують й у нас в Дубровиці на базі колишнього ХПП. Такі армійські замовлення дубровицьке відділення «Геос-груп» здійснює вже більше року й за цей час укомплектувало тонни сухих пайків.





Залежно від комплектності сухий пайок містить галети з борошна пшеничного 1 ґатунку, консерви м’ясо-рослинні в асортименті, консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту), консерви м’ясні (паштети печінкові), мед натуральний, каву розчинну, чай чорний натуральний, цукор, печиво з борошна пшеничного першого сорту в асортименті, концентрати харчові перших страв в асортименті (супи), картопляне пюре швидкого приготування, джеми, гумку жувальну, шоколад чорний (какао не менше 56%), карамель ментолову, сіль, перець, серветки гігієнічні вологі з антисептиком, серветки паперові, ложку столову пластмасову. Тобто солдат може цілком обходитися таким набором продуктів в умовах рейду чи розвідки.
В окремих випадках (за бажанням Замовника) набір сухих продуктів добовий додатково комплектується одним розігрівачем портативним, 60 грамами сухого палива (уротропін технічний), однією пігулкою знезаражувача води і шістьма сірниками вітроводостійкими або однієї коробкою сірників звичайних. Сухий пайок добовий розрахований на кожний прийом їжі, упаковується в окремі рукави з поліетиленової плівки  «Сніданок», «Обід», «Вечеря» й для додаткового захисту від атмосферних явищ – ще в загальний рукав. На кожному такому пайку зазначено його вміст, термін виготовлення та придатності.


Немає коментарів:

Дописати коментар