пʼятницю, 1 квітня 2016 р.

НОВИЙ ДИРЕКТОР ДУБРОВИЦЬКОГО  ЛІСГОСПУ ТАКИ ПРИСТУПИВ ДО РОБОТИ
Вперше на робоче місце новопризначений директор ДП «Дубровицький лісгосп» Віталій Анатолійович Петренко потрапив минулої п’ятниці, 25 березня, за допомогою Київської охоронної фірми. До таких кардинальних дій чоловік був змушений вдатися, коли за день перед тим колектив підприємства «забарикадувався» від новоспеченого керівника за залізними воротами, й навідріз відмовився пускати його на свою територію.


Отож у п’ятницю новий директор діяв за іншим планом. Коли лісівники прийшли на роботу, їх вже зустрічали його охоронці. Присутність хлопців у плямистих одностроях зробила працівників лісгоспу поблажливішими. Новий директор вільно пройшов до робочого кабінету й мав навіть першу виробничу нараду з головним лісничим та головним інженером. Ото поки вони радилися, Дубровицю заполонили чутки чи то про рейдерський захват лісгоспу, чи то про облаву Національної гвардії на бурштинокопачів.
Ми в числі перших спробували з’ясувати, що ж відбувається насправді, й мали зустріч з новим очільником лісгоспу. Пан Петренко виявився досить комунікабельним й терпляче переповідав усім журналістам, а їх згодом підтягнулося ще декілька, що його спонукало вдатися до послуг охоронної фірми й основні значимі складові біографії.
Як з’ясувалося, народився Віталій Анатолійович на Житомирщині в родині вчителів. Після закінчення Національного аграрного університету працював інженером-таксатором ВО «Укрдержліспроект». Добре обізнаний з проблемами поліських лісів, позаяк сходив не один квартал Сарненського та Клесівського лісгоспів в якості таксатора.
На нових підлеглих пан Петренко за такий довготривалий бойкот не ображається. Навпаки, каже, таке відстоювання колеги гарно характеризує колектив. Сподівається Віталій Анатолійович, що згодом зуміє на ділі заслужити таку ж його відданість.
Пан Петренко підкреслив, що цілі підприємства залишатимуться незмінними: примноження, охорона та збереження лісів. Найпершим збирається новий керівник ознайомитися з масштабами руйнування зелених масивів  несанкціонованим видобутком бурштину. Дуже сподівається, що таке блюзнірське ставлення до лісів вдасться спільними діями лісівників та правоохоронців зупинити.
Людмила РОДІНА

Немає коментарів:

Дописати коментар