пʼятницю, 29 квітня 2016 р.

Людинська ЗОШ знову з перемогою

Вже багато років Людинська ЗОШ славиться своїми спортсменами в різних видах спорту. Учні школи є учасниками і переможцями районних та обласних змагань. І, мабуть, не було в районі таких змагань, турнірів, в яких наші спортсмени не взяли б участь, і не побоюсь сказати, отримали призові місця.
Команди як хлопців, так і дівчат беруть участь у турнірах з футболу та футзалу. Такі турніри проходять і на базі нашої школи. 21 квітня 2016 року відбувся щорічний традиційний турнір на кубок «Пролісок». Цього року він був присвячений пам’яті воїна АТО Юрія Сокола. На турнір були запрошені батьки воїна. Позмагатися прибули команди Дубровицького НВК «Ліцей-школа», Берестівського НВК, Висоцької ЗОШ та господарі змагань – Людинська ЗОШ. Змагання проходили по коловій системі. Боротьба, насправді, була запеклою. Учасники команд були хорошими, достойними гравцями. Але як у кожних змаганнях завжди є переможці. Отож у нелегкій боротьбі перемогу здобула команда господарів турніру, другими стали школярі із Дубровицького НВК «Ліцей-школа», третє місце посіли учні Берестівського НВК. Протягом гри було визначено кращих гравців, а саме: Мисько Павло (Людинська ЗОШ) – кращий бомбардир, Клюйко Богдан (Висоцька ЗОШ) – кращий захисник, Лисак Володимир (Берестівський НВК) – найтехнічніший гравець.
І ось настав час отримувати нагороди. Із сльозами на очах всі спостерігали, як батьки Юрія Сокола вітали переможців, вручали кубки. Можливо, сам Юрій з небес спостерігав і вболівав за нашу команду, що додало сили нашим спортсменам вибороти перше місце.
Хочеться згадати ще одного випускника нашої школи – Мелашенка Олега, який не забуває про свою рідну школу і  надав спонсорську допомогу на проведення турніру «Пролісок-2016». Організатори щиро вдячні йому за це. До зустрічі у нових турнірах.
Павло Мисько, міністр «Спорту і туризму»
учнівського самоврядування Людинської ЗОШ.







Немає коментарів:

Дописати коментар