пʼятницю, 22 квітня 2016 р.


ЗВЕРНЕННЯ
Шановне панство!
Суть нашого звернення полягає у давно порушеному, протягом навіть не одного десятка років, питанні у капітальному ремонті дороги від с.Озерськ до траси (с.Золоте), яка з’єднує нас із районним (а через районний і з обласним) центром. Ця дорога, яка побудована-перебудована ще у далеких радянських 70-80-х роках, на сьогоднішній день просто «тоне» у глибоких (до 20-25 см) і широких (більше 1-4 м) ямах-вибоїнах. І якщо ще раніше вкрай недобросовісні, але дуже фінансовомасштабні «косметичні» ремонти,які вдавалося «криком душі» випросити 1 раз на 3-5 років, хоч на кілька місяців давали хоч якийсь ефект, то протягом останніх років жителі і гості села, аби з’єднатися із цивілізаційним світом районного чи обласного значення, змушені не їхати, а повзти своїм чи маршрутним транспортом в прямому розумінні цього слова, оскільки вздовж усього до 4 км шляху і по всій ширині (від лівої обочини до правої обочини) утворилися суцільні ями і ямища, які не то що об’їхати, а й обійти пішки не вдається. Як результат, даний відрізок ми долаємо транспортом не за якихось 5-7 хв., а цілих 20-25 хвилин. Оскільки село Озерськ знаходиться в серцевині поліської глибинки,яке з усіх сторін оточене лісом та болотами, єдиним шляхомсполучення із іншими населеними пунктами є саме цей шлях. Більшість членів нашої сільської громади, в тому числі дітки, ветерани і пенсіонери користуються громадським маршрутним транспортом сполученням Дубровиця-Озерськ та Озерськ-Дубровиця, проте перевізники не бажають свідомо приносити свої м/автобуси в жертву цій горе-дорозі, мотивуючи це ще й тим, що не мають права ризикувати життям і здоров’ям нас – пасажирів, оскільки пересуваючись по такій дорозі з наче б то асфальтним (на папері) покриттям, може в будь-який момент трапитися аварія, в тому числі із летальними наслідками.
Ми розуміємо, що в наш неспокійний військовий час дуже непросто вирішувати подібні проблеми, проте разом з тим ми дуже віримо у європейські стандарти, які втілює в життя пропрезидентська коаліція і поки що сподіваємося, яка завжди стає на захист таких іноді забутих владою людей, як ми.
Вірили і сподівалися, що лише завдяки Вашому безпосередньому втручанню можна і якомога швидше потрібно вирішувати нашу ВЕЛИКУ проблему, яку ніколи і ніхто по-серйозному і по-господарськи з повною відповідальністю і не вирішував, а якщо і «окозамилююче» намагався вирішувати, як от засипанням шлаковідходами,білощебенево чи сумішшю,як от в лютому цього року, то це хватало або до перших дощів, або до першого танення снігу навесні.
Ми, жителі села Озерськ Дубровицького району Рівненської області, протягом кількох місяців оббивали пороги Ваших кабінетів,аби привернути увагу до нашої вищеозначеної давно перезрілої проблеми щодо капітального ремонту, проте,окрім звичайних «відписок», ми за ці місяці очікування так і ніяких конкретних зрушень не відчули. Тож вбачаємо в подальших діях лише один варіант: перекриття траси Міжнародного сполучення з Республікою Білорусь із запрошенням усіх впливових телеканалів українського телебачення.
Додатки:
фото так званого чергового ремонту у лютому цього року і дуже жалкуємо, що в черговий раз певна сума грошей пішла на вітер, адже уже через кілька днів від цього начебто ремонту і сліду не залишилося...
Грудень 2015 - квітень 2016 р.

Громада села Озерськ
Дубровицького району  Рівненської області: (всього 57 підписів).









Немає коментарів:

Дописати коментар