пʼятницю, 11 березня 2016 р.

Він любив нас усіх, а найбільше любив Україну…
9 березня у Велюнському НВК відбулася лінійка пам’яті, присвячена Дню народження випускника Олександра Миколайовича Ярмоліча, який, захищаючи незалежність та цілісність України на Сході, загинув 31 січня 2015 року у місті Щастя на Луганщині. Сашкові виповнилося б 25 років, але не судилося.
На лінійці були присутні батьки нашого захисника Інна Василівна та Микола Федорович, найближчі родичі, працівники райдержадміністрації Голяка Оксана Михайлівна, Богельська Тетяна Петрівна, працівники сільської ради, голова батьківського комітету школи, вчителі, учні. На заході панувала атмосфера скорботи, співчуття. З вуст учнів звучали хвилюючі вірші, присвячені пам’яті Героя та всіх, хто віддав життя за соборність України. Всі присутні низько схилили голови та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.  Директор школи Світлана Омелянівна Охмак подякувала батькам за сина-патріота та зачитала офіційний лист-подання до Дубровицької районної ради про присвоєння школі імені Олександра Ярмоліча. Мама Саші звернулася зі словами вдячності до вчителів  та учнів. Закликала школярів бути турботливими синами та доньками, любити своїх батьків, вміти просити пробачення та пробачати.
Олександр Ярмоліч  –  наш герой, він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Вшанування його пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв.
Катерина Охмак, головний редактор

шкільної газети «Темп».

Немає коментарів:

Дописати коментар