пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Є така професія – нести людям тепло
Комунальне підприємство «Теплосервіс» було створено у вересні 2004 року Дубровицькою районною радою для забезпечення суспільних потреб району, зокрема, в галузі теплопостачання. За час свого існування воно пройшло нелегкий, однак плідний шлях.
Так, з моменту створення до сьогодні кількість виробничих котелень на підприємстві зросла від 4 газових до 28 (з них одна частково газова, дві електричні, решта – твердопаливні). Для порівняння на теплопостачальних підприємствах м. Рівне – 36 котелень, м. Сарни – 3 котельні, м. Рокитне – 2 котельні, м. Березне – 4 котельні. За цей період виробництво та реалізація теплової енергії збільшилось у 10 разів. Створено 150 робочих місць, втім, на жаль, співробітники працюють лише півроку, тобто в опалюваний сезон.
Наразі підприємство експлуатує 8,4 км труб теплових мереж, з яких 6,1 км замінено на нові попередньо ізольовані, термін використання котрих понад 25 років. Також в кожному селі та місті біля котелень височіє димова труба, висота деяких сягає понад 30 метрів (їх можна порівняти з дев’ятиповерховим будинком). Варто зазначити, що нині 17 наскрізь проржавілих димових труб підприємство замінило. Зокрема КП «Теплосервіс» закінчує роботи по влаштуванню шатрової покрівлі на котельні в селі Сварицевичі, яка є останньою з пошкоджених. До того ж насосне «радянське» обладнання в котельних установах замінене на сучасне, в результаті чого споживання електроенергії скоротилося у двічі. Крім цього, 18 котелень отримали нові котлоагрегати.
Втім, незважаючи на ряд досягнень, попереду ще багато роботи та планів. Зокрема першочерговими завданнями підприємства є встановлення нового теплогенеруючого обладнання в 10 котельнях; створення, покращення санітарно-побутових умов у котельнях; заміна віконних, дверних блоків; косметичні ремонти котельних залів, побутових кімнат; ремонти фасадів, благоустрій, озеленення територій; влаштування майданчиків для відходів виробництва (попіл, шлак); комп’ютеризація та автоматизація виробничого процесу та багато іншого.
Хочемо відмітити, що КП «Теплосервіс» виконано доручення держави щодо заміщення природного газу іншими видами палива (окрім отоплення населення).  Крапку в модернізації поставили 31 грудня 2015 року, саме тоді введено в дію  новий твердопаливний котел на котельні по вул. Будівельна, 3 в місті Дубровиця. Це остання котельня, що споживала дорогий російський газ (ціна 8385,24 грн. за 1000м3). Таким чином для опалення об’єктів професійного ліцею використовуються торфобрикети, дрова.
Загалом основним завданням для підприємства завжди було створення комфорту в оселях та колективних приміщеннях наших споживачів. І ми раді з того, що учні навчаються в теплих класах, що вони вже забули, як це сидіти на уроках у верхньому одязі і писати в рукавицях, аби не отримати холодову алергію, що вчителі взимку у школі можуть дозволити собі легке взуття. В результаті якісного теплозабезпечення батьки з радістю ведуть дітей в дитячі садки, без страху переохолодитися відвідують дитячу консультацію, яка отримала централізоване опалення лише в 2009 році, хоча батареї і внутрішня система опалення в приміщенні була встановлена з десяток років до того, і багато іншого. Це наше досягнення, перемога нашого колективу, який складається з професіоналів та відданих своїй справі людей.
Зокрема хочемо відмітити наших кращих працівників: слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування Райхеля Василя Володимировича (на фото); машиніста екскаватора Скаржинця Василя Васильовича; апаратника хімічної очистки води Наумець Галину Андріївну (на фото); оператора котельні Рощіну Олександру Вікторівну (на фото); машиніста (кочегара) котельні Рудяка Анатолія Адамовича; машиніста (кочегара) котельні Мовчуна Анатолія Івановича (на фото); машиніста (кочегара) котельні Євхимця Петра Івановича; машиніста (кочегара) котельні Низелюка Олександра Яковича; машиніста (кочегара) котельні Низелюка Леоніда Яковича; машиніста (кочегара) котельні Легкого Святослава Івановича; машиніста (кочегара) котельні Семенюка Григорія Григоровича.
Вітаємо наших працівників з професійним святом, а також колег, що трудяться в КП «Будинкоуправління», КП «Міськводоканал», готелі «Дружба», комунальній  службі міста та всіх, хто надає послуги в побуті і створює кращі умови для нашої життєдіяльності.
Микола Петрушко, директор КП «Теплосервіс»

та Наталія Ярмошевич, голова профспілкового комітету.







2 коментарі:

  1. КП "Теплосервіс"


    Цей лист для всіх різних підприємств, які беруть участь "ProZorro" в тендерах з документацією де відображені різні матеріали на утеплення мереж опалення промислових і житлових будинків.

    Подивіться, якщо Вас зацікавить нова теплоізоляція із полімерного волокна, то перегляньте презентацію підприємства ТОВ НВП "Будтеплодіагностика" який:
    - Виготовляє різні теплоізоляційні вироби, як утеплювач (плити і напівциліндри як шкаралупи для труб);
    - Виконує тільки поставку, а якщо потрібно, то і монтаж теплоізоляційних виробів.
    Сайт через блог для відображення теплоізоляції для утеплення труб гарячої води:
    http://std-zv.blogspot.com/p/blog-page_46.html
    В сайті є керівники, адреса, реквізити і телефони.

    Дякую з управління цього підприємства

    ВідповістиВидалити
  2. Я Артур Борис, житель / громадянин Республіки Росія. Мені 52 роки, я підприємець / бізнесмен. Одного разу у мене були труднощі з фінансуванням мого проекту / бізнесу, якби не добрий друг, який познайомив мене з містером Бенджаміном Лі, щоб отримати позику на суму 250 000 доларів США у його компанії. Коли я зв’язався з ними, пішло лише п’ять робочих днів, щоб завершити процес кредитування та перевести його на мій рахунок. Навіть маючи погану кредитну історію, вони все одно пропонують вам свої послуги. Вони також пропонують усі види позик, такі як комерційні, домашні, особисті, автомобільні. Я не знаю, як подякувати їм за те, що вони зробили для мене, але Бог винагородить їх згідно зі своїм багатством у славі. Якщо вам потрібна термінова фінансова допомога, зв’яжіться з ними сьогодні електронною поштою 247officedept@gmail.com Інформація про WhatsApp ... + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити