пʼятницю, 20 січня 2017 р.

Вітаємо переможців!

Футбол – гра, яка перехоплює подих всієї планети. Гра, яка змушує весь світ зупинися в одній точці і об’єднує людей різного віку, статусу, національності. Дехто називає її наркотиком, дехто - мистецтвом. І з одним, і з іншим твердженням неможливо сперечатися, адже той, хто одного разу «підсів» на футбол, буде до кінця життя насолоджуватись видовищем.
14-15 січня на стадіоні «Горинь» відбулося загальнорайонне футбольне свято. Цьогоріч турнір з міні-футболу був масштабнішим, ніж зазвичай. Відстоювати честь та гідність своїх сіл та міста приїхали аж 30 футбольних команд. Дубровиця була представлена п’ятьма. Також до турніру запрошені були команди з Орв’яниці, Берестя, Висоцька, Колок та інших сіл району. Спонсорами турніру стали представники партії «Воля» та Дубровицька міська рада.
І знову міський стадіон вибухнув оваціями, а трибуни наповнились емоційними глядачами. Весь район об’єднав невмирущий дух  любові до футболу. Арена ожила і з нетерпінням чекала тріумфатора поєдинку. Навіть люта січнева завірюха не завадила молодим спортсменам показати всі свої здібності. 14 січня Дубровицю покрив глибокий шар снігу, і стадіон був більше схожий на льодову арену.  Навіть довелося викликати спеціальну техніку для боротьби з негодою. Як тільки-но комунальні роботи були виконані, гравці були запрошені до гри. По завершенню групового етапу до фіналу пройшли 12 команд, які наступного дня, 15 січня, зійшлися у боротьбі за титул. Честь Дубровиці відстоювали 2  місцеві команди «Найк» і «Батьківщина».
Емоційною і напруженою була фінальна гра між командами «Случ» (с. Колки) та «Батьківщина» (м.Дубровиця). Весь стадіон завмер в очікуванні.
«Ось де справжній адреналін! Ось де справжні емоції! Футбол – це зовсім інше життя. Коли ти заходиш на стадіон, то все інше стає неважливим. Єдине, що тебе хвилює – це результат матчу», – говорить один із вболівальників.
Результатом протистояння стала довгоочікувана перемога місцевої команди, і саме «Батьківщина» отримала зимовий кубок з міні-футболу «Різдво-2017». Також було визначено і нагороджено кращих футболістів турніру. Отож, підтримаймо і привітаймо переможців!
Надія Саковська, студентка 2 курсу НУ «Острозька академія».


Немає коментарів:

Дописати коментар