понеділок, 16 січня 2017 р.

традиційний
«Різдвяний бал»

Рівне, хай і на трошки, перетворилося на танцювальну столицю. Наш обласний центр вкотре проводив традиційне і авторитетне дійство – «Різдвяний бал». 10-й ювілейний конкурс зі спортивно-бального танцю «Різдвяний бал» відбувся цими вихідними - 25 грудня. Вперше мав він статус міжнародного. Громадська організація Клуб спортивного танцю «Флеш» традиційно стала організатором цього масштабного проекту.

Спалах творчості, емоцій, краси і грації тіла, харизматичності душі. Це - сяючий блиск у танцювальному мистецтві міста, області та всієї України.
Взяли участь у цьому велика кількість чемпіонів області та призерів України - люди, які не уявляють свого життя без руху, без танцю. Завоювали серця суддів всеукраїнського та міжнародного класу, адже за плечима величезний досвід виступів та перемог на паркетах України.
Судити танцюристів приїхали майстри з Грузії, Росії, Ізраїлю, а також найяскравіші представники танцювального мистецтва України - багаторазовий чемпіон України з десяти танців Ігор Колчин з Донецька та президент Черкаської обласної організації спортивного танцю, суддя вищої категорії Леонід Майстер з Канева.
Позмагатися цими вихідними у Рівне з`їхалося тисяча учасників з усіх куточків України.
Наші дітки, а їх було шестеро, також взяли участь у змаганнях і зайняли на всеукраїнському конкурсі спортивно-бальних танців «РІЗДВЯНИЙ БАЛ» 5 перших місць і одне друге з 900 учасників з різних великих міст, таких як: Хмельницьк, Луцьк, Біла Церква, Київ, Черкаси і т.д. За це безмежно вдячні нашому талановитому тренеру.
Зоя ПРИСЯЖНА, мама учасниці балу.



Немає коментарів:

Дописати коментар