понеділок, 16 січня 2017 р.

Нарядна ялинка – спільними зусиллями

Прикрашання святкового деревця є своєрідним ритуалом, котрий згуртовує сім’ю та створює в домі відчуття святковості. Аби додати родинної атмосфери і в оздоблення головної зеленої красуні Дубровиці, міська рада упродовж місяця проводила акцію «Прикрась новорічну ялинку». Вона діяла і того року. Втім якщо у 2015-му на ініціативу відгукнулися кілька десятків умільців, то нині ж власноруч створених іграшок принесли близько сотні. До акції долучилися працівники лікарні, центру позашкільної освіти, вихованці навчальних закладів, а також охочі маленькі містяни. Беззаперечним переможцем став Роман Квіка, який зробив з лози сніговика. Друге місце розділили Артем Криворучко, Валерія Галушко та колектив дитсадка №5. Третіми ж стали одразу 7 учасників: Тетяна Красько, Максим Мотрій, Євгенія Чирук, Софія Гурик, Уляна Ібрагімова, Олександр Турович та Юлія Чирук. Всі прикраси доповнили новорічний декор ялинки на майдані Злагоди. 



ПЛАНШЕТ – В ОБМІН НА ПІВНИКА

Маленькі умільці, яким до снаги виготовити новорічну ялинкову прикрасу у вигляді символу прийдешнього 2017 року вогняного півня, змогли 21 грудня зробити дуже вигідний «бартер», обмінявши цю іграшку на планшет від торговельного центру «СЕРП». Про таку акцію для дітей 6-14 років було повідомлено заздалегідь. Переможця визначило неупереджене журі, обране адміністрацією магазину. А позмагатися за такий хороший приз виявилося чимало охочих – аж 16 півників надійшло на конкурс. Щоправда, до розіграшу допустили лише одинадцять, які відповідали заявленим магазином вимогам.
Ми мали можливість так само помилуватися бурхливою дитячою фантазією та різноманітністю способів для її втілення, відвідавши виставку цих робіт в торговельному залі ТЦ «СЕРП». Переможцем цього конкурсу визначено восьмирічну Софійку Серган з Колок. Вона і стала щасливим власником гаджету. Всім іншим учасникам конкурсу вручили заохочувальні солодкі призи – по шоколадці та по кульці з логотипом магазину.


Немає коментарів:

Дописати коментар