понеділок, 16 січня 2017 р.

У Рівненській області оголошено набір на стажування в сервісних центрах МВС

Програма стажування у сервісних центрах МВС була запроваджена у квітні 2016 року з метою відібрати, навчити та в майбутньому прийняти на роботу найкращих стажерів – талановитих чоловіків та жінок, які мають активну життєву позицію, прагнуть стати частиною реформи та надавати якісний державний сервіс.
Наразі, стажування вже відбулося у 14 областях України та місті Києві.
З 10 січня набір на стажування в сервісних центрах МВС оголошено у Рівненській області.
Під час програми стажування учасники отримають знання, потрібні для роботи у фронт-офісі сервісних центрів МВС. 
Посадові обов’язки передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій та інше. Ознайомитись із переліком послуг сервісних центрів МВС можна на сайті Головного сервісного центру МВС www.hsc.gov.ua у розділі Послуги. Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції.
Стажування проводиться на посади співробітників фронт-офісів сервісних центрів МВС – це посади, що прирівнюються до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від 6 тисяч грн.
Вимоги до кандидатів: громадянство України; вік від 18 років; закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста); відсутність судимостей; досвід роботи у сфері послуг схвалюється, але не є обов’язковим.
Відбір кандидатів складається з двох етапів: прийом та розгляд анкет; проведення інтерв’ю.
Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті Головного сервісного центру МВС.
Прийом анкет відбуватиметься до 19 січня. 
Детальна інформація та подача заявок за посиланням:
http://hsc.gov.ua/publichna-informatsiya/stazhuvannya/

Додаткові запитання: konkurs.sc.riv@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар