понеділок, 16 січня 2017 р.

У Дубровиці відкриється крамниця електронних послуг «Твій час»

2016 рік відзначається важливою подією для українських підприємств – відкриттям першої на ринку мережі крамниць електронних послуг «Твій час». З червня по всій країні з’явилося вже більше 60 авторизованих сервісних точок, а до кінця року їх кількість зросте мінімум втричі. Віднедавна відома в районі фірма «ЕЛВІК» в числі перших на Рівненщині також відкриває крамницю «Твій час» і у Дубровиці.
Довгий час «ЕЛВІК» в основному займалася продажем та сервісним обслуговуванням комп’ютерної техніки, мобільних гаджетів. Паралельно її спеціалісти завойовували й ринок електронних послуг:  продаж ключів цифрового підпису, формування та передача електронної звітності тощо.


«Електронізація бізнесу просувається гігантськими кроками. Наразі за українським законодавством вже можливо відправляти електронні звіти, обмінюватися електронними документами, підписувати договори тощо. І саме «Твій час» стає своєрідним провідником до економного та зручного електронного документообігу, адже тут пропонують всі електронні послуги під одним дахом – від цифрового підпису, що надає електронним документам юридичної сили, до найкращих програмних продуктів та їх обслуговування. І віднедавна спробувати унікальний сервіс можна і у нашому торговельному центрі, що розміщений на першому поверсі готелю «Дружба» за адресою м.Дубровиця, 1000-ліття Дубровиці, 2, де відкрилася крамниця «Наш час», - каже керівник фірми «ЕЛВІК» Віктор Гумен .

Що на полицях у крамниці?
Найвідомішими серед продуктів у крамницях «Твій час» є програми для подання звітності «M.E.Doc» та «СОТА», а також чи не найпопулярніший серед вітчизняних підприємств цифровий підпис від АЦСК «Україна».
За допомогою рішень від «Твій час» можна налаштувати і обмін актами, рахунками, накладними та договорами в електронному вигляді. Така оптимізація дозволить отримувати та відправляти документи буквально за 1 хвилину, уникаючи тривалих пересилань поштою або витрат на кур’єра. Для цього у крамницях також пропонують «СОТУ» та окремі модулі «M.E.Doc» - адже обмінюватися документами в звичній програмі для звітності надзвичайно зручно.
Електронний документообіг можна здійснювати і безпосередньо з бухгалтерської програми – для цього є найновіше рішення – сервіс «ПТАХ», завдяки якому, наприклад, торговельні мережі можуть обмінюються з постачальниками прайсами, замовленнями, повідомленнями про доставку товару тощо.
Є на полицях і програмне забезпечення, ладне повністю автоматизувати практично всі процеси у компанії. «ІС-ПРО» - це справжній гігант серед програм для бізнесу, який допоможе навести лад у справах: вести бухоблік, управляти закупівлями та запасами, працювати з клієнтами, контролювати логістику тощо.

Орієнтація на клієнта
Чи може спілкування в Інтернеті замінити справжній особистий контакт? Погодьтеся, ні в якому разі. І це стосується як звичайних людських відносин, так і спілкування з клієнтами, впевнені засновники мережі «Твій час».
«Ми любимо спілкуватися з клієнтами і бачимо, що для них це не менш важливо. Багатьом потрібні поради, консультації. Зрештою, щоб ефективно працювати у будь-якій програмі, необхідно попередньо навчитися цьому. Тому «Твій час» створено насамперед як своєрідну зону комфорту для українських підприємців та бухгалтерів, де не просто продається програмне забезпечення, а й передбачено повний спектр послуг та консультацій для ефективного ведення бізнесу», - продовжує Віктор Гумен.
Просто на місці можна звернутися до системного адміністратора та технічного спеціаліста за налаштуваннями програм та роз’ясненням додаткових функцій, а кваліфікований бухгалтер проконсультує з професійних питань та допоможе у заповненні звітності.
Також ви можете попрацювати самостійно у так званих «віддалених офісах», де обладнання, офісні програми та доступ до Інтернету дозволять виконати практично будь-яку задачу.
Не забули у «Твій час» і про дрібні електронні послуги, які стануть у пригоді пересічним громадянам. У касі крамниці можна придбати електронні квитки,  сплатити комунальні рахунки або поповнити рахунок. До речі, сплатити за електронні послуги можна також на сайті мережі або у мобільному додатку «Твій час».
«Твій час» - це місце, де все продумано до дрібниць: зручне розташування, привітний персонал та приємна атмосфера формують з нього простір, куди хочеться повертатись знову і знову. А великий перелік електронних послуг поряд з висококласним сервісом доводять, що слоган мережі «Твій час – в твоїх руках» гарантує кожному клієнту можливість здійснити всі необхідні операції швидко та ефективно.
Завітайте до новонародженої крамниці «Твій час» – та отримайте приємні подарунки, що підготували тут для перших клієнтів!


За додатковою інформацією звертайтеся:
адреса: м. Дубровиця,
вул. 1000-ліття Дубровиці, 2
тел.: (03658)2-21-11, (067)7171177, (095)0177117

e-mail: office@elvic.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар