понеділок, 16 січня 2017 р.

Щедрий
Миколай

До свята Чудотворця на Дубровиччині пройшло так багато заходів, що при всьому бажанні подати максимум інформації, все одно щось залишиться поза увагою. Бо помічниками святого були і працівники навчальних закладів, і співробітники соціальних служб, і волонтери-благодійники, і чиновники. Миколай побував у домівках дубровичан, у школах та дитячих садочках, а завершив свою тріумфальну ходу біля ялинки на майдані Злагоди.
Зокрема у ролі Чудотворця виступив меценат Віктор М’ялик, котрий передав для дубровицьких малюків близько двох тисяч подарунків. Частину з них міський голова Богдан Микульський розвіз особисто. Від компанії «INTER BETON» та народного депутата України Василя Яніцького гостинці отримала малеча з малозабезпечених та багатодітних сімей, сироти та діти-інваліди, малюки, чиїх батьків мобілізовано до Українського війська в АТО.
Завершальним акордом святкування було відкриття новорічної ялинки. Зелена красуня цьогоріч вбрана стримано елегантно. Родзинки їй додають іграшки, виготовлені дубровичанами у рамках акції «Прикрась новорічну ялинку». В результаті конкурсного відбору призерами стали 11 юних рукодільців, які отримали пам’ятні дарунки від влади та благодійників. Створила різдвяну атмосферу ще одна особливість – оздоблена вертепна шопка.
Веселе дійство зібрало чимало глядачів. Новорічна вистава з усіма невід’ємними атрибутами – Святим Миколаєм, казковими героями, хороводами та конкурсами, підготовлена відділом культури та туризму, подарувала всім присутнім хороший настрій. Звісно в центрі уваги були маленькі дубровичани, які, окрім вражень, одержали й солодкі гостинці.
По завершенню, ще довго діти та дорослі не відходили від пишної красуні. Сяючи різнобарвними вогнями, вона милуватиме око всі новорічні та різдвяні свята.


Немає коментарів:

Дописати коментар