понеділок, 3 квітня 2017 р.

ДУБРОВИЦЮ ОЗЕЛЕНЮЮТЬ:
ДЛЯ ВСІХ І ДЛЯ КОЖНОГО З НАС

22 березня стартувало цьогорічне озеленення райцентру. Його розпочали з центрального парку. 150 саджанців туї, ялинки, самшиту привезли до міста з Золотинського лісництва комунальники. Висоцький лісгосп, даруючи деревця безоплатно, сприяє, щоб древня Дубровиця задихала ще повніше і свіжіше. До акції посадки дерев та кущів разом з комунальниками долучилися заступник голови райради Олександр Задорожний, міський голова Богдан Микульський, апарат міської ради.
– Будемо саджати дерева і кущі не лише у парковій зоні, –  каже керівник комунальної служби Віктор Садовський, – плануємо озеленити найближчим часом також територію біля пам’ятного знаку Небесній сотні та в інших частинах міста. Цього року  у нас ранній Великдень, отож треба встигнути і прибрати місто до ладу, і озеленити його. Хочемо, щоб усім у Дубровиці в свята і будні було затишно і приємно.
Міська влада та комунальна служба звертаються до жителів райцентру з проханням навести лад біля своїх обійсть, а також особливу увагу звернути на прибирання на міських цвинтарях. Пам’ять про близьких зараз можемо виразити, вчасно упорядкувавши їх могилки. Як завжди, на кладовищах будуть спеціально відведені місця для падолисту, гілок та трави.
Отож, готуймося до Великодня і Провідної неділі разом: з Богом у серці, з повагою до себе і своїх земляків.
Любов КЛІМЧУК.






Немає коментарів:

Дописати коментар