понеділок, 3 квітня 2017 р.

Микола Петрушко – офіційно голова РДА

Кандидатуру Миколи Петрушка на пост очільника району профільне агентство рекомендувало ще в листопаді 2016-го. Тоді він успішно пройшов конкурс, випередивши ще п’ятьох претендентів. Втім офіційно обійняти крісло переможець відбору зміг після відповідного розпорядження, яке Президент України підписав 14 березня. Новий голова працюватиме з іспитовим терміном у три місяці.
16 березня перший заступник голови ОДА Юрій Приварський представив активу району нового очільника райдержадміністрації. «Микола Михайлович – впевнена, обізнана людина, що не боїться відповідальності. Він іде на посаду в непростий час, й багато залежатиме від його здатності знаходити спільну мову з районною радою та всією громадою Дубровиччини в цілому. Бажаю вам всім плідної співпраці», – сказав Юрій Юрійович. Він також подякував за роботу М.І. Кохну, який більше півроку виконував обов’язки голови РДА.
«Усвідомлюю всю відповідальність, що лягає на мене. Я народився на дубровицькій землі, й матиму за честь служити на цій посаді своїм землякам. Сподіваюся натомість на їхнє розуміння та підтримку. Думаю, наша співпраця буде тісною. До цього зобов’язує сам час, адже маємо забезпечити надійний тил для тих хлопців, що нині утверджують Україну зі зброєю в руках на східних рубежах. Надіюся всі гуртом ми розбудуємо наш район, щоб стала Дубровиччина однією з найуспішніших територій України», – такою була перша промова Миколи Петрушка на посаді голови РДА.

Привітала з призначенням Миколу Михайловича й голова районного суду Зоя Сидоренко, наголосивши: «Нехай в роботі вашою командою керують не амбіції, а буква закону».





Немає коментарів:

Дописати коментар