пʼятницю, 6 липня 2018 р.


Василь Рожко підкорив Європу!

Днями юнак із Жадені підкорив європейський п’єдестал! З 23 по 29 травня цього року в м. Берк-Сюр-Мер (Франція) проходив чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями  опорно-рухового апарату. В них брали участь 170 спортсменів з 33 країн Європи. За нагороди боролися і рівненські спортсмени. Нашу область представили Любов Семенюк (тренер А.О. Демчук) та Василь Рожко (тренери А.О. Демчук, В.О. Полюхович). У ваговій категорії до 79 кг Любов Семенюк стала чемпіонкою Європи. Вдало виступив на змаганнях і наш юний земляк, продемонструвавши силу спортивного духу. У ваговій категорії до 54 кг Василь Рожко виборов 1 місце серед юніорів.
Гордимося спортсменом, який здобуває нагороди міжнародного та європейського рівня для України! Нагадаю, що 20-річний Василь Рожко займається парапауерліфтингом майже 10 років. На його рахунку близько 30 медалей та нагород. Хлопець навчається в РДГУ на історико-соціологічному факультеті. В одному із своїх інтерв’ю Василь зазначив: «Я вважаю себе щасливим. Для мене щастя це коли батьки і рідні люди поруч, вони завжди мене підтримують. В дитинстві мене мотивували наші вітчизняні переможці: Шевченко, Клички та інші. Зараз у мене немає кумирів, а найбільше мотивує прагнення довести самому собі, що здатен досягнути більшого».
Вітаємо наших спортсменів та тренерів з успіхом у змаганнях такого рівня, бажаємо нових спортивних досягнень! Василю, ти наш ЧЕМПІОН!
Люба Клімчук.


Немає коментарів:

Дописати коментар