пʼятницю, 6 липня 2018 р.


«Діти для дітей» – яскраво, творчо, благодійно

Наш юний земляк Віктор Савицький із Висоцька зараз бореться із складною недугою. Хай Господь Бог допомагає хлопчику подолати хворобу. Це в силах Всевишнього. А у наших силах матеріально допомогти родині юного височанина, адже йдеться про потребу у великих коштах на лікування. Знаю, що багато людей долучилося до підтримки Віті, гроші передавали батькам особисто і переказували, всім родина безмежно вдячна.
Працівники культури також вирішили взяти участь у благодійній місії, допомогти зібрати гроші на лікування хлопчика. Зокрема минулого тижня зі скринькою культпрацівники пройшлися по установах і організаціях міста. А у п’ятницю організували в РБК благодійний концерт, учасниками якого стали школярі району. Це було дуже цікаве і хвилююче дійство, треба було бачити, з яким ентузіазмом і щирістю викладалися юні жителі району на сцені. Прекрасний концерт заворожив усіх, хто його бачив. На жаль, саме глядачів було у залі не так вже й багато. Однак на лікування Віті загалом вдалося зібрати більше 11 тисяч гривень. А зараз про тих, хто виходив на сцену цього дня і віддав часточку творчого серця своєму юному земляку Віті Савицькому. Це вихованці дошкільного навчального закладу «Теремок», Устина Слісарчук, хореографічний колектив навчально-виховного комплексу «ліцей-школа» (керівник Лілія Гаврильчик), учні Бережківського НВК, танцюристи Станіслав Жакун та Катерина Присяжна, дует «Коралі» у складі Олександри Дячук та Ярослави Осецької, танцюристка Софія Дарченко, Софія Мельник із Велюні, дует Ярослава Легкого та Михайла Полюховича, хореографічний колектив «Фюджен», Марія Будкевич, учасники драматичного гуртка Орв’яницької шкільної бібліотеки, Вікторія Потерайко (ЗОШ №1), Аліна Діжурко (ЗОШ №2), юна співачка Божена Драган.
Спасибі всім юним талантам за творчий вогник, запалений задля допомоги ближньому. Діти для дітей робили добро. Це дуже велично і тепло.


Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар