пʼятницю, 6 липня 2018 р.


Таланти серед нас

Нещодавно у Рівному завершився обласний тур Всеукраїнського  пісенного конкурсу «Яскраві діти України», що проходив під патронатом народного депутата Ірини Луценко. Учасники, які представляли райони 155 округу, були нагороджені іменними грамотами народного депутата України Василя Яніцького. Щиро вітаємо нашу юну, талановиту землячку Аліну Діжурко, яка виборола високе третє місце у цьому пісенному змаганні. Рівненщина продемонструвала, наскільки вона є яскравим співочим краєм з безмежно талановитими дітьми. Наша Аліна виконувала пісню «Музика весни». Дівчина має прекрасний голос, вона учениця міської ЗОШ № 2. Багато людей у соцмережах щиро привітали юну співачку з перемогою. Зокрема, директор  ЗОШ № 2 Валентина Клюйко зазначила: «Ми радіємо, Алінко, за твою перемогу!».
Нехай ця перша значуща перемога буде творчим стартом у твоє майбутнє ! Розвивай і удосконалюй свій талант! Вітаю твоїх батьків і учителів наставників! Приєднуємося до цих гарних побажань!
До речі, нещодавно за достойний результат у конкурсі Аліна отримала почесну грамоту та грошовий сертифікат від райдержадміністрації та райради. Микола Петрушко та Микола Кухарець побажали юній співачці нових творчих злетів.
Люба Клімчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар