пʼятницю, 16 квітня 2021 р.

 



дубровицькі волейболісти вистояли в баталіях чемпіонату

 

Упродовж березня-квітня відбулися змагання з волейболу ХVІІІ відкритого чемпіонату Сарненського району. У чемпіонаті взяли участь 25 команд.

 

Чемпіонат проходив у два етапи – зональний (4 групи) та фінальний («фінал 8 команд»).

У зональному етапі чемпіонату групу №3 (Команди групи №3: «Дубровиця» (м.Дубровиця), «Ліцей» (м.Дубровиця), «Залужжя» (с.Залужжя), «Сокіл» (с.Осова), «Великі Озери» (с.Великі Озери), «Олімпія» (Миляцька ОТГ), «Колос» (с.Стрільськ)) очолила команда  «Дубровиця», здобувши в іграх максимум очок та путівку до фінальної частини.

З однією поразкою другою до фіналу потрапила команда «Залужжя».

Учнівська молодь з команди «Ліцей» не подолала зональний рубіж змагань, але здобула величезний досвід, ігрову практику, що в подальшому допоможе вдосконалювати свої навики техніко-тактичної підготовки волейболіста. Грали в цій команді й педагоги.

У фіналі чемпіонату нашим волейболістам випала нагода змагатися з командами, у складі яких представлені висококваліфіковані гравці з досвідом в іграх чемпіонату України.

У протистоянні з титулованими суперниками команда набуває нових знань та пише наступну сторінку свого розвитку в сучасному волейболі.

На завершення змагань волейболістів привітали Сарненський міський голова Руслан Серпенінов, народний депутат України Сергій Євтушок, голова Рівненської обласної федерації волейболу Юрій Вознюк, перший віце-президент Рівненської обласної федерації волейболу Юрій Гарієвський, голова Сарненської районної федерації волейболу Олександр Бурячинський та нагородили кубками, грамотами, медалями, призами, грошовими винагородами.

Волейбольні команди «Дубровиця» та «Ліцей» висловлюють слова вдячності народному депутату України Віктору М’ялику, директору ДП «Висоцький лісгосп» Віталію Торчилу та відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради за сприяння участі у ХУІІІ відкритому чемпіонаті Сарненського району з волейболу серед чоловічих команд.

Валерій Малафей, представник команд «Дубровиця», «Ліцей».

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар