пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Берестівський дитсадок один з найкращих в області

Днями підведено підсумки обласного конкурсу «Кращий дошкільний заклад» у номінаціях «ДНЗ сільської місцевості» та «міський ДНЗ». Рейтинг визначався у відповідності до Положення про конкурс.


Рівненська облдержадміністрація інформує: «Підведено підсумки обласного конкурсу «Кращий дошкільний заклад» у номінаціях «ДНЗ сільської місцевості» та «міський ДНЗ». Рейтинг визначався у відповідності до Положення про конкурс. Кращими у сільській місцевості стали: Берестівський НВК Дубровицького району (1 місце); Злазненський ДНЗ Костопільського району (2 місце); Мирогощанський ДНЗ Дубнівського району (3 місце). А перемогу серед міських закладів вибороли: ДНЗ «Казка» смт. Володимирець (1 місце); НВК №1м. Рівне (2 місце); ДНЗ №5 м. Вараш (3 місце). «Рівненщина має найвищий показник народжуваності. І збільшення місць у дошкіллі залишається незмінним пріоритетом для всіх місцевих органів влади. (Минулоріч створено 836 місць, хоча прогнозувалося 815). Відрадно, що у нашій області не тільки зростає охоплення дошкільною освітою, а й на високому рівні здійснюються освітні та виховні процеси», - зауважив Григорій Таргонський, начальник обласного управління освіти і науки. Керівники були нагороджені дипломами та цінними призами».
Приємно, що наші земляки показали такі гарні результати роботи у сфері дошкільного виховання. Колектив дошкільного закладу на чолі з Клавдією Іванівною Подолянко завжди користувався авторитетом у батьків дошкільнят, бо вихователі докладають максимум зусиль і до виховання діток, і до збереження та розвитку свого закладу «Берізка». Начальник управління освіти Ніна Іванівна Стасюк зазначає:
– Такий успіх на рівні області серед сільських закладів дошкілля Дубровиччини продемонстувало вперше. На результат вплинули: повноцінне функціонування чотирьох груп, якісне виконання програми «Дошкілля», матеріально-технічна база, робота вихователів і їх участь у різних конкурсах і проектах, хороший тепловий режим. Гарна тут спортивна зала та багато інших складників. Щиро рада за колектив. Мої вітання вихователям, батькам  і діткам! Так тримати!
У наступних номерах газети розкажемо про свята і будні колективу дитсадка. А поки що: і наші найщиріші вітання з  приводу великого успіху у роботі!

Любов КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар