пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Закоханим серцям все під силу
Справжньому коханню, як відомо, перешкоди не страшні. Це вирішили довести три сміливі подружжя, взявши участь у конкурсі «Закохані серця» на найкращу пару Дубровиччини. Дійство було приурочене Дню Святого Валентина, відтак саме 14 лютого воно зібрало у районному будинку культури всіх охочих до позитиву та романтики.



У боротьбі за головний приз, вечерю у кафе «Доміно», зійшлись щасливі родини Анатолія і Таїсії Задорожних з трирічним подружнім стажем, Юрія і Тетяни Коржиків, які у шлюбі уже 5 років, та Анатолія і Наталії Серко, котрі турують сімейну стежину 13 рік. Всі вони давно поєднали свої долі, відтак конкурс подарував хорошу можливість ще раз впевнитись у міцності почуттів і, можливо, по-новому поглянути на свої половинки. Цьому посприяли запальні та веселі випробування. Сімействам довелось помірятись силами у танцях, декламуванні віршів, і навіть написанні власних творів про кохання. А ще показати акторські здібності та проявити злагодженість під час виконання домашньої роботи і збирання дитини до школи.
Оцінювало конкурсантів авторитетне журі, зокрема підприємці В’ячеслав Веленець, котрий став головним спонсором свята, та Оксана Соя, музикант Сергій Кренько, детутат Оксана Кондратюк та сільський голова Олег Білотіл. В результаті перемогу здобуло поружжя Коржиків, тож пару очікував приємний вечір у «Доміно». Інші учасники на згадку отримали сімейне фото від магазину «Фокус».
Не залишись без гостинців і глядачі, між котрими розіграли солодощі та шампанське. Втім найголовнішим подарунком від організаторів заходу став хороший настрій, створений позитивною енергетикою конкурсантів та номерами запрошених гостей. Щоправда, цей «презент» зміг потішити небагатьох, адже зал, на диво, був напівпорожнім. Навіть незважаючи на неординарність дійства та оголошення у всіх інформаційних ресурсах району.
Леся КОНДРАТИК.


Немає коментарів:

Дописати коментар