пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

* Акценти
Крига таки скресла
Попри скептичні настрої щодо будування спортивно-оздоровчого комплексу в Дубровиці, справа набирає обертів. Так, 14 лютого обласна рада здійснила першу інвестицію зі свого бюджету у розмірі одного мільйона гривень. Тож розпочалась тендерна процедура. Матеріально пообіцяв посприяти і народний депутат України Василь Яніцький.
«4 весілля» у Дубровиці
На Дубровиччині відбулися зйомки відомого телепроекту «Чотири весілля». Героями шоу стало подружжя Яни та Віктора Полуніних.
Суть проекту проста: чотири наречені по черзі приходять на весілля одна до одної. Вони прискіпливо оцінюють святкування, організоване конкурентками, та виставляють бали за сукню, меню, місце проведення та загальну атмосферу. У підсумку дівчина, яка отримує найвищі оцінки, разом із чоловіком відправляється у романтичну подорож.
Подробиць, зізнається Яна, поки не може розповісти. Адже пара підписали контракт про нерозголошення. Тож детальніше про закулісся та враження молодят напишемо після виходу випуску в ефір. А поки вітаємо новостворену сім’ю та бажаємо щастя, любові і, звісно, перемоги у шоу.
500 гривень від Ощадбанку
В грудні 2016 року в Ощадбанку стартувала акція «Заощаджуйте з Ощадбанком», переможницею якої стала й клієнтка нашого відділення банку. За умовами акції користувачі платіжних карток MasterCard,  розраховуючись протягом трьох місяців за послуги або товари на будь-яку суму  в платіжному терміналі, веб- та мобайл-банкінгу «Ощад 24/7», можуть отримати грошовий приз – 500 грн.
Загалом упродовж трьох місяців буде розіграно 1500 таких поповнень. Обмежень щодо участі в акції немає. Чим більше операцій, тим більше шансів виграти. Розіграші проводяться за допомогою генератора випадкових чисел.
І померли вони в один день…
Того тижня у Висоцьку провели в останню путь чоловіка та дружину. Про смерть літньої пари першими дізналися сусіди. Вони занепокоїлись, коли старенькі довго не з’являлися на вулиці. Тому вирішили зайти у їх будинок, де й виявили уже бездиханні тіла.
Поліція повідомляє, що при поверхневому огляді ознак насильницької смерті не знайдено. Люди у селі кажуть, що обоє померли, бо вже мали поважний вік і до того ж недужали. Надії Герасимівні було 90 років, а її чоловікові – 83.
«В неї був інсульт, вона хворіла, а він, її чоловік, доглядав за нею, хоча і сам теж хворів. Припускаємо, і так воно і було, що він спочатку помер, а тоді вона, коли це побачила», – розповіла сусідка покійних, інформує «Північ-інфо».
На гачку у аферистів

Мешканка Осови хотіла «врятувати» онука від поліції, а в результаті віддала шахраям 300 доларів та 3 тисячі гривень.
В понеділок, 13 лютого, до 84-річної жінки зателефонував незнайомець, та, представившись правоохоронцем, повідомив, що її онук у біді.
«Поліцейський» стверджував, що хлопець автомобілем збив дівчину, яка у тяжкому стані перебуває у лікарні. Аби уникнути відповідальності, потрібні кошти. Пенсіонерка, не вагаючись, погодилася рятувати онука, тож вже за кілька хвилин до будинку під’їхало авто, водієві якого вона й віддала свої заощадження.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці звертаються до громадян бути обережними, особливо коли потрібно проводити будь-які операції з грошима.
Підготувала Леся КОНДРАТИК.


Немає коментарів:

Дописати коментар