четвер, 9 березня 2017 р.

* Комунальний тиждень

ПРО БЕЗПЕКУ РУХУ ШКОЛЯРІВ

подбали міські комунальники. П’ять «лежачих поліцейських» буде встановлено у Дубровиці найближчими днями – чотири з них поблизу навчальних закладів. Монтаж таких обмежувальних пристроїв вже розпочали біля міської ЗОШ №1, на часі – перехрестя біля НВК «Ліцей-школа». Буде облаштована «лежачим поліцейським» й територія біля пам’ятника Героям Небесної Сотні. Як розповів керівник комунальної служби міста Віктор Садовський, у планах ще кілька таких запобіжних обмежувачів на шляхах – ними буде обладнано під’їзди поблизу міської ЗОШ №2 та дитячого садочка №5.



МОГЛИ ПОТОНУТИ У СМІТТІ… ЛЬВІВСЬКОМУ

Фуру з львівськими відходами було виявлено поблизу міського сміттєзвалища. Щоправда, сміття в Дубровиці не розвантажили. Завантажене авто напросто забуксувало на під’їзді до звалища у піску. Водії розповіли, що такою дорогою спрямував їх місцевий житель «Сєрьога» до заправки, а викидати сміття тут у їхні плани не входило. Перед тим вони відпиралися від сміття зовсім. Мовляв, їхній вантаж – дошки. Проте сморід з-під тенту не дає підстав для сумніву, що там приховується насправді. Як би там не було, можливо, саме завдяки місцевому «Сусаніну» вдалося запобігти львівському сміттєвому «паводку», який вже заполонив територію майже всієї України. Першим про «львівський слід» редакцію сповістив керуючий КП «Будинкоуправлінням» Сергій Столярець, він же й попередив водіїв про серйозні неприємності, якщо спробують розвантажитися в Дубровиці.
У довірливій розмові один з супроводжувачів смердючого львівського «подарунку» розповів, що такий же вантаж рушив й у сусідній райцентр Зарічне. Там буцімто з розвантаженням проблем не повинно виникнути. «А ви вже прослідкуйте, хто наживається на львівському смітті там», - сказав молодик.
Людмила РОДІНА.




1 коментар:

  1. Якщо у вас були фінансові проблеми, то вам пора посміхнутися. Вам потрібно лише зв’язатися з містером Бенджаміном із сумою, яку ви хочете позичити, і терміном платежу, який вам підходить, і ви отримаєте кредит протягом трьох робочих днів. Я просто в шостий раз виграв позику в 700 тисяч доларів на термін 180 місяців з можливістю виплати до закінчення терміну придатності. Містер Бенджамін допомагає мені з позикою. Зв’яжіться з ним, і ви побачите, що він дуже чесна людина з хорошим серцем. Його електронний лист lfdsloans@outlook.com, а його номер телефону WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити