четвер, 9 березня 2017 р.

Торговельний центр «Серп»: вісім тортів – до восьмого березня
Незважаючи на політичний окрас свята, що ми, можливо, цьогоріч востаннє відзначили восьмого березня, жінки, на щастя,обділені увагою не були. Продавець квітів Тетяна, яка розгорнула напередодні торгівлю перед ТЦ «Серп» розповіла, що кілька разів довелося поповнювати асортимент – стільки було охочих привітати представниць прекрасної половини людства. В особливій пошані до 8 березня, каже продавчиня, тюльпани. Їх купували чоловіки для своїх найдорожчих навіть оберемками.
Не проігнорував Жіночий день і сам торговельний центр «Серп». За два тижні до восьмого березня магазин оголосив серед наймолодших своїх покупців конкурс «Моя прекрасна мама!», переможцям якого 7 березня о 15:00 вручили вісім солодких призів. А всім іншим учасникам конкурсу дісталися шоколадки.
Виставку дитячих малюнків, напевно, бачили всі відвідувачі магазину. А от переможців мали можливість зазнімкувати ми. Всього у конкурсі виявили бажання позмагатися 35 учасників (були серед них й колективні роботи). Найактивнішими чомусь виявилися малята з Колок та Берестя, відтак саме туди й поїхали більшість тортів.
Третьокласниця Іванка Кухарець, надсилаючи свій малюнок на конкурс, прагнула перемоги як ніхто інший. Адже восьмого березня у її матусі – День народження. Тож такий солодкий приз став гарним подарунком для неї. А шестилітній джентльмен Антон Пінчук, який так само потрапив до числа щасливчиків, свій солодкий подарунок галантно підніс неньці тут же у торговельній залі магазину.
Людмила РОДІНА.
















Немає коментарів:

Дописати коментар