четвер, 27 травня 2021 р.

 

«Успішна родина – міцніша Україна»

Сім’я – що значить це, то кожен знає. Хто зріс в сім’ї, і  хто  сім’ю сам має.

І хоч як не приховуй, не таї, Залежить наше щастя від сім’ї.

Якщо зміцніє хоч одна родина, Міцною стане наша Україна.

Народились ми і живемо на такій чудовій, багатій мальовничій землі – в нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки – тут корінь роду українського!

В публічній бібліотеці Залузького центру культури, туризму та спорту пройшло родинне свято «Успішна родина – міцніша Україна» з рідними сестричками: Красько Василинкою, Анєю та Наталією; Олексієвець Аліною та Яною; Жакун Софією та Юлією; Олексієвець Дариною та Владою; Жакун Юлією та Анєю; Олексієвець Валерією та Христиною; Андрій Мороз з двоюрідною сестрою Марійкою Котяш; Федір Олексієвець з двоюрідним племінником Андрієм Шинкарем, сім’я Присяжнюків – тато Віктор, дочка Марійка, син Віктор та найменша учасниця свята Діанка Тищенко з бабусею.

В дружній та святковій атмосфері чарівні сестрички та красиві братики з інтересом слухали ведучих Ганну Роговець та Галину Котяш. Всі були активними у конкурсах, читали вірші, співали пісні, відповідали на запитання та з великою гордістю представляли свої родини. Саме так вони освідчувалися в любові до своєї сім’ї, бажання зробити для неї щось приємне.

Ми всі – український народ, який складається з родин – малих і великих, дружних і працьовитих. Родина – це рідні, родичі, це і є весь народ український. А щоб нашому роду не було переводу, потрібно берегти його та шанувати.

Тож, бережімо своїх батьків, будьмо їхньою опорою та надією! Бажаємо усім щастя і любові до родини, а здоров’я від Бога.

Ганна Роговець, бібліотекар Залузької ПШБ,

Галина Котяш, завідувач Залузького центру культури, туризму та спорту.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар