четвер, 6 травня 2021 р.

 







В апараті міської ради – нові фахівці

 

Минулого тижня було проведено конкурси на заміщення вакантних посад апарату Дубровицької міської ради. На сайті міської ради попередньо, згідно із законодавством, було оголошено про умови проведення конкурсів, вимоги до їх учасників, терміни подачі документів. Отож, бажаючі могли спробувати обійняти посади у апараті міської ради. Про результати конкурсу розповіла головний спеціаліст юридичного відділу міської ради, секретар конкурсної комісії Марія Миколаївна Столярець.

 

Начальником відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, приватизації, комунальної власності, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної оборонної роботи і охорони праці Дубровицької міської ради став Павло Петрович Рудичек. У 2012 році він закінчив Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво» та здобув кваліфікацію інженера-будівельника.

Разом з Павлом Петровичем у його відділі працюватимуть спеціалісти, які здобули перемогу на відповідних оголошених конкурсах. Провідним спеціалістом відділу став Вадим Миколайович Жмура. У 2013 році він закінчив Національний лісотехнічний університет України за спеціальністю «Автоматизоване управління технологічними процесами» та здобув кваліфікацію магістра з автоматизованого управління технологічними процесами.

До речі, Павло Рудичек та Вадим Жмура були єдиними кандидатами на ці посади.

А от на посаду головного спеціаліста вищезгаданого відділу  претендували двоє кандидатів – Наталія Олександрівна Галушко та Ярослав Адамович Легкий. Перемогу у конкурсі здобула Наталія Галушко, оскільки її освіта відповідала вимогам, оголошеним у конкурсі. Наталія Галушко закінчила Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво» і здобула кваліфікацію інженера-будівельника. Ярослав Легкий закінчив цей же університет, але за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр».

Перемогу у конкурсі на спеціаліста першої категорії відділу земельних відносин, екології та благоустрою Дубровицької міської ради здобула Зорина Петрівна Романовська, яка була єдиним кандидатом на цю посаду. Вона закінчила Національний університет водного господасртва та природокористування за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр».

19 квітня відповідно до розпорядження міського голови було проведено конкурс на заміщення вакантної посади начальника Центру надання адміністративних послуг Дубровицької міської ради. Переможцем став Микола Іванович Кохно, який на 10 балів (за підсумками конкурсних змагань)обійшов Ольгу Михайлівну Лось. Обоє учасники конкурсу мають вищі юридичні освіти. Микола Іванович – випускник Харківської юридичної академії, а Ольга Михайлівна – Львівського державного університету.

Щиро вітаємо переможців та зичимо плідної праці на благо громади.

Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар