пʼятницю, 26 лютого 2021 р.

 









ВОРОГ НЕ ВРАХУВАВ СИЛИ НЕБАЙДУЖИХ

 

Будь-яка війна – це не просто стратегія та тактика, озброєння та захисні засоби воїна. Це ще й надійна підтримка тилу. Україну не підкорити нікому. Бо ворог не врахував сили небайдужих.

П’ятого лютого, у приміщенні Дубровицького будинку культури, відбулася творча зустріч з талановитою письменницею, журналісткою, нашою землячкою Наталкою Позняк-Хоменко, яка представила свою книгу «Волонтери: Сила небайдужих». Презентація трохи розтягнулася у часі, бо виступали люди, об’єднані однією метою: бачити нашу Україну мирною і незалежною. Тож пройшла зутріч з авторкою щиро та змістовно, на єдиному подиху.

На презентацію завітали представники Дубровицької міської ради – Богдан Микульський та Оксана Краглевич, Світлана Правник – дубровицька волонтерка, котра стала однією з героїнь книги пані Наталі, Микола Юрах – капелан, волонтер та виконавець авторських пісень з Володимиреччини, отець Тарас Баїк – волонтер, протоієрей Свято-Покровської церкви с. Берестя, Павло Черевач – учасник бойових дій в зоні АТО, бібліотечні працівники, учнівська молодь, представники громадськості.

Були на заході спогади, сльози, пісні, обійми побратимів, багато щирого патріотизму і віри в нашу перемогу. Насамкінець всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Людмила РОДІНА.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар