пʼятницю, 26 лютого 2021 р.

 














Знову зазвучала пісня

 

14 лютого у Будинку культури у Дубровиці пройшов святковий концерт до Дня Святого Валентина. Після довгої карантинної перерви бажаючі змогли долучитися до творчості, як кажуть, до хліба духовного. Негода в цей день не завадила атмосфері гарного настрою та ліричності.

Поспілкувалися із земляками, які взяли участь у концерті, всі скучили за виступами, за сценою. Коронавірус змусив культурне життя переміститися в інтернет. Але зрозуміло, що бачити виступи в залі, це зовсім інші враження.

Отож, про тих, хто вийшов на сцену у цей день. Чудово провели концертну програму талановиті Олександр Лавор та Олена Стасюк. Звучала й пісня у виконанні цього творчого дуету. Ліричні настрої про любов і її красу передали у піснях Олексій Гладкий, Оксана Білик, вокальний колектив із  Залужжя, Олена Чернецька, Тарас Подик, колектив «Намисто», Наталія і Божена Ярмошевичі, Таїса Яцута, вокальне тріо «Забава» Лютинського СБК, тріо «Мелодія», монолог Лесі Українки прочитала Євгенія Швайко, хореографічні композиції виконали учні міської школи №2 (керівник Надія Кот). Між концертними номерами гумористичні мініатюри про сімейне життя звучали з вуст Стаса Жакуна та Євгенії Швайко. Спасибі всім за настрій, організаторам та учасникам концерту. Бажаю всім плідно виступати та працювати.

Насамкінець додамо, що непрості часи переживає зараз галузь культури Дубровиччини. Зокрема буде змінена структура роботи сільських закладів. На жаль, на когось чекає і вивільнення. Про те, які конкретно зміни відбудуться, розкажемо в одному із наступних номерів.

Люба Клімчук.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар