пʼятницю, 18 вересня 2020 р.

 

Відповідальна команда професіоналів

 





Мобільність і справність транспорту, продуктивність технологічного обладнання дуже впливає на ефективність будь-якого лісогосподарського підприємства. Про ці критерії у лісгоспах дбають фахівці з ремонтно-механічних майстерень.

У Висоцькому лісгоспі цей підрозділ з червня 2009 року очолює досвідчений Сергій Вікторович Рожко. У підпорядкуванні керівника спеціалісти різних напрямків, які ефективно забезпечують роботу майстерні: інженери-механіки, машиністи-трактористи, водії габаритних лісовозів, всюдихідних автівок, слюсарі, зварювальник, електрики, кранівник, майстер з будівельно-монтажних робіт тощо. Весь виробничий процес у Висоцькому лісгоспі механізований, отож роботи у спеціалістів не бракує. Як каже Сергій Рожко, надійність техніки та безпека праці – це один з пріоритетних напрямків господарства.

– У нашому колективі працюють найкращі, – зазначає Сергій Вікторович, – адже обслуговування сучасної техніки вимагає великих знань і хороших навиків. Головний механік нашого підрозділу – відповідальний, фаховий, досвідчений Володимир Шинкар. Я горджуся, що поряд зі мною працюють люди, на яких можна покластися. І по кожного з своїх колег можу сказати лише хороші і позитивні слова. Досвід, вміння, фаховість, людяність – це головні риси працівників мого підрозділу. У нас працюють віртуози своєї справи. Наприклад, всі у районі знають про лісівничу династію Русіних, яка дуже шанована у Висоцькому лісгоспі. У нашому переважно чоловічому колективі трудиться троє жінок-колег: Іванна Малько – бухгалтер, Тетяна Пархомович – медсестра, Людмила Якубович – прибиральниця. Це також дуже хороші, відповідальні люди.

Я щиро вдячний всім колегам за роботу. Бо разом – ми команда, яка готова виконувати всі покладені на нас завдання. Щиро зичу своїм колегам здоров’я, сімейного щастя і, звичайно, і надалі злагодженої роботи. Вклад кожного у спільну справу – це і є спільний, хороший результат.

Люба КЛІМЧУК.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар