пʼятницю, 18 вересня 2020 р.

 

«МІЙ КОЛЕКТИВ – НАЙКРАЩИЙ»

 

На нижньому складі ДП «Висоцький лісгосп», що в Удрицьку, завжди кипить робота, адже саме сюди надходить уся промислова деревина. Нижній склад – це серце усього великого підприємства, яке ритмічно та впорядковано б’ється. У процесі не має бути ані найменших збоїв, тому усі працівники надто відповідально та серйозно ставляться до роботи. Основне завдання цього підрозділу – розкрижування та відвантаження до клієнта деревини. І чим якісніше вона відсортується – тим більший вихід цінних сортиментів. А отже і прибуток підприємства. Очолює такий відповідальний в лісгоспі підрозділ молодий, але досвідчений Олександр Шанько.

 


Розмовляємо з начальником нижнього складу Олександром Шанько, як його підрозділ пережив довготривалий карантин?

– Ми не зупинялися ні на день. На щастя, ніхто не захворів, а саме в той період був попит на деревину, тож, можна сказати, карантин минув для нас непомітно. Звичайно, дотримувалися маскового режиму, інших рекомендацій медиків. Та й сам цикл робіт у нас на свіжому повітрі, а населений пункт не транзитний. Тож, дякувати Богові, всі працівники як один здорові.

Колектив нижнього складу – 31 працівник. Роботу організовано в дві зміни. Кожного зі своїх підлеглих Олександр Миколайович характеризує якнайліпше.

– Чудовий у нас колектив, – говорить начальник нижнього складу, – дружний та злагоджений. Усі професіонали та на відмінно знають свої обов’язки. Так і напишіть в газеті: мій колектив – найкращий.

Ці відповідальні та досвідчені лісівники щомісяця в середньому розкряжовують 4,5 тис. кубів хлистів.

Напередодні професійного свята Олександр Миколайович просить привітати  всіх підлеглих та своїх колег, найближчих ділових партнерів – працівників лісництв, які й забезпечують нижній склад сировиною.

– Всім зичу насамперед здоров’я. Адже в даний момент – це найактуальніше. Дякую, що не зрадили своєму лісівничому покликанню. Завдяки вашим невтомності та ентузіазму лісові насадження району з кожним роком тільки збільшуються. Миру, підтримки в родинах, взагалі всього самого хорошого.

Людмила РОДІНА.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар