пʼятницю, 18 вересня 2020 р.

 * 19 вересня – День фармацевтичного працівника

ЗА ПЛЕЧИМА – ВЕЛИКИЙ ДОСВІД


Вони трудяться в аптеці №30, ТДВ «Рівнефармація». Обох красунь-фахівців ми добре знаємо багато років і вже не уявляємо їх працю  в іншій сфері. Цим чарівним жінкам дуже пасують білі халати і та аура аптеки, яка має свій особливий настрій – настрій закладу, де шукаємо полегшення.

Провізор, завідувачка аптекою Галина Романівна працює у галузі фармації двадцять п’ять років. Знаю, що привітна і щира Галина Дудар користується великим авторитетом у жителів нашого району. Розуміння, позитив, повага до людей – це складові її риси характеру.

Сорок років віддала роботі у галузі фармації Ольга Григорівна. Заговорили про трудовий стаж, а моя співрозмовниця усміхнулася, бо й не віриться, що стільки літ роботи за плечима в одній галузі, стільки літ вона допомагає людям. Фаховість, розсудливість, доброзичливість – це критерії роботи Ольги Середи. 

За кілька десятків років, зрозуміло, що у цих талановитих фахівців, тепер дуже відповідальний і складний період у роботі, через ризики, пов’язані з ковідом. Хай Бог береже Вас, наші землячки, і всіх ваших колег.

НА ЗНІМКУ: досвідчені, шановані наші землячки Ольга Григорівна СЕРЕДА 

та Галина  Романівна ДУДАР.






Немає коментарів:

Дописати коментар